Vintage Paint

Vintage Paint on aina pyrkinyt siihen, että tuoteportfolio koostuu mahdollisimman luonnonmukaisista ja luonnollisista aineista; huonekalut, kodin sisustus, tekstiilit, vaatteet kuin myös muut tuotteet.

Nykyisin Vintage Paint keskittyy vain maalituotteisiin. Markkinoilla ei ollut aiemmin tuotetta, joka olisi vastannut Vintage Paintin arvoja, jolloin syntyi Vintage Paint kalkkimaalit.

"Matkamme alkoi vuonna 2012. Aloimme etsiä  valmista maalibrändiä, jonka kanssa olisimme voineet yhdessä muodostaa tiimin. Mutta valitettavasti emme löytäneet ainuttakaan, jolla olisi ollut sama visio puhtaasta luonnonmaalista ilman haitallisia lisäaineita ja jolla olisi ollut etsimämme korkean laadun standardi.

Niinpä päätimme kehittää oman maalin yhteistyössä luonnonmaaleihin erikoistuneen Hollantilaisen maalitehtaan kanssa. Testasimme intensiivisesti lukemattoman määrän maaleja listaten niiden hyvät ja huonot puolet. Kahden vuoden kehittämistyön tuloksena saavutimme vihdoinkin tavoitteemme ja esittelimme ensimmäistä kertaa vuonna 2014  Vintage Paint maalin – hyvin puhtaan, luonnollisen ja kestävän maalin."  -Vintage Paint

EU:n Ecomerkki

Sertifikaatti todistaa, että Vintage Paint -maali on ympäristöystävällinen ja turvallinen koko perheelle. Lue lisää sertifikaatista:  EU:n Ecomerkki

Vintage Paint on yksi harvoista EU:n Ecomerkki sertifikaatin saaneista markkinoilla.

Ympäristöystävällinen kestävä tuote ja sosiaalinen vastuu, ovat heille elintärkeitä.

Valmistus

Vintage Paintin ovat valmistaneet tehtaan maaliekspertit. 1938 valmistunut tehdas Hollannissa kunnioittaa ja arvostaa luonnollisia aineita ja matalaa hiilijalanjälkeä tuotteissaan. Kehitystyö ja testaaminen tehdään tehtaan omissa laboratorioissa, jotka työllistävät 15 korkeatasoista ja intohimoisesti työlleen omistautunutta ammattilaista.

Ympäristöystävällinen tuoteketju

Vintagen Paintin tuotteet valmistetaan ympäristöystävällisesti aina pakkausmateriaaleja myöten. Kaikki pakkausmateriaalit ovat valmistettu 100% kierrätyspahvista. Muovia ei käytetä lainkaan, purkit ovat tehty kierrätysmetallista. Päämääränä oli luoda tuote, joka on turvallinen niin ympäristölleen, sen tuottajille, kuin myös luoville asiakkaille.

Nyt on aika tee se itse -projekteille, ja mikä parasta, meillä on parhaat tuotteet tarjota sinulle.

 

Tee oikea valinta – myös kun maalaat!  -  Vintage Paint