People Tree - Reilun muodin edelläkävijä

People Tree on kestävän ja tiedostavan muodin edelläkävijä. Mallistot suunniteltiin ennen Lontoossa, Englannissa nyt toimintaa on lähinnä Japanissa. 

People Treen intohimona ovat printit ja luomupuuvilla, luonnonkankaat ja uudet kestävät innovaatiot. He välittävät maailmanlaajuisesti tasa-arvosta ja ympäristöstämme.

People Tree UK on tehnyt yhteistyötä Reilun kaupan maanviljelijöiden, tuottajien ja käsityöläisten kanssa yli 15 vuoden ajan luodakseen uudenlaisen liiketoimintamallin. Heidän sertifikaatit takaavat, että voit luottaa tuotteiden valmistustapaan.

People Treen tavoitteet

  • Tukea tuottajakumppaneiden pyrkimyksiä taloudelliseen riippumattomuuteen ja hallitsemaan ympäristöään sekä haastaamaan valtarakenteita, jotka heikentävät heidän oikeuttaan toimeentuloon
  • Suojella ympäristöä ja käyttää luonnonvaroja tarkoituksenmukaisesti koko toimintaketjussa ja edistää ympäristövastuullisia aloitteita uusien mallien luomiseksi sekä kestävän kehityksen edistämiseksi
  • Tarjota asiakkaille laadukkaita tuotteita, ystävällistä ja tehokasta palvelua ja lisätä tietoisuutta
  • Antaa asiakkaille ja tuottajille mahdollisuuden osallistua Reilun kaupan ja ympäristön kannalta kestävään toimintaan
  • Tarjota kannustava ympäristö kaikille sidosryhmille ja edistää vuoropuhelua ja ymmärrystä heidän välillään
  • Olla esimerkkinä yrityksille ja hallitukselle Reilun kaupan liiketoimintamallista, joka perustuu kumppanuuteen, ihmiskeskeisiin arvoihin ja vastuullisuuteen

People Treen tarina kestävän, eettisen, ympäristötietoisen ja Reilun kaupan muodin pioneerina alkoi vuonna 1991. Ydintehtävä ei ole muuttunut 30 vuoteen ja on pysynyt samana siitä lähtien, kun James ja Safia Minney perustivat yrityksen. Jokainen tuote on valmistettu korkeimpien eettisten ja ympäristöstandardien mukaisesti alusta loppuun.Nykyaikaiset, monipuoliset designit ja leikkisät, eksklusiiviset V&A-arkistojen inspiroimat printit luovat tyylikästä, innovatiivista ja edullista muotia kunnioittaen samalla ihmisiä ja planeettaa.

 

People Tree tukee ja edistää:

Perinteiset käsityötaidot

People Tree suunnittelee tuotteensa erityisesti juhlistamaan ja esittelemään perinteisiä käsityötaitoja, kuten kirjontaa, kudontaa, painatusta, värjäystä, neulomista ja ompelemista. People Tree tarjoaa jatkuvaa näiden taitojen opetusta uusille sukupolville ja he luovat aidosti kestäviä käsityöläisyhteisöjä.

 Koulutus

People Tree on 30 vuoden ajan tukenut aloitteita parantaakseen aikuisten ja lasten mahdollisuuksia saada koulutusta kaikkein heikoimmassa asemassa olevissa yhteisöissä.Sosiaalinen oikeudenmukaisuus

Reilu kauppa ja sosiaalinen oikeudenmukaisuus ovat tavoitteidemme ytimessä. Kun hankit kauniin People Treen vaatteen, se tukee suoraan vammaisten ja heikommassa asemassa olevien ihmisten mahdollisuuksia.

Reilu kauppa


People Tree oli ensimmäinen muotiyritys, jolle myönnettiin World Fair Trade Organization -sertifikaatti.

Sertifioinnit takaavat People Treen omistautumisen ja 10 Reilun kaupan periaatteen noudattamisen, jotka kattavat oikeudenmukaiset palkat, hyvät työolot, läpinäkyvyyden, ympäristön kannalta parhaat käytännöt ja sukupuolten tasa-arvon.

Muutos

People Tree on ollut edelläkävijä Reilun kaupan, kestävän kehityksen ja sosiaalisen oikeudenmukaisuuden puolesta jo yli 30 vuoden ajan.


Ympäristön uudistaminen


People Tree tukee kumppaneidensa kanssa aloitteita, joilla kompensoidaan globaalin muotiteollisuuden ympäristövaikutuksia. 

 

Video People Treen upeasta matkasta Reilun muodin edelläkävijänä: