Meistä - Patinuus

 

HYVIÄ UUTISIA

Kauppa on saanut jatkajan. Lue tästä Ajankohtaista osiosta.

 

Patinuuden taival alkoi jo yli kuusi vuotta sitten!  Perustaessani yrityksen sen nimi oli Sisustus Patina. Yritys syntyi intohimosta kauniisiin vanhoihin esineisiin, joita voisi kunnostaa upeiden Vintage Paint -kalkkimaalien avulla. Toiminta laajentui pian myös vaatteisiin, joita voisit käyttää hyvillä mielin. People Treen kauniit vaatteet toivat esiin entistäkin syvemmän eettisen ja vastuullisen puolen

Vaatteiden tultua kauppaan halusimme keskittyä auttamaan teitä löytämään upeita vastuullisesti valmistettuja vaatteita!


Haluamme kannustaa kokonaisvaltaisempaan ja hitaampaan elämäntapaan, joka on myös kaikkien yhteistyökumppani -yritysten tavoitteena.

Kokonaisvaltaisen konseptin syntymisen myötä haluamme vastata odotuksiisi entistäkin paremmin. Patinuus -nimessä yhdistyy kauniisti uusi ja vanha, aivan kuten yrityksemme arvoissakin.

Patinuus on elämäntapa - kestävää kauneutta ja eettisiä, vaikuttavia valintoja. Pukeudu kanssamme hurmaaviin kestäviin luonnonmateriaaleihin, kuten pellavaan ja luomupuuvillaan!


Tuotteet

People Treen vaatteet


Valikoimastamme löydät rakastetut ja eettiset People Treen vaatteet, jotka sopivat sekä töihin että vapaa-aikaan. Valikoimasta löydät mm. People Treen kauniit mekot, pehmeät luomupuuvillaiset alusvaatteet ja mukavimmat trikoot joogaan. Brändin tuotteita voit käyttää hyvillä mielin ja huoletta, koska merkillä on World Fair Trade Organisation -sertifikaatti (WFTO).

Suosimalla Reilua kauppaa työllistämme erityisesti naisia kehittyvissä maissa ja edistämme ympäristön hyvinvointia. Paremmat ja vastuullisemmat valinnat edistävät lopulta meidän kaikkien hyvinvointia.

Elämiseen riittävien palkkojen lisäksi, Reilun kaupan voitot käytetään yhteisöjen hyväksi heidän toivomallaan tavalla. Reilun kaupan piirissä työskenteleminen on todettu myös lisäävän vanhempien halua kouluttaa lapsensa.

 

Pellava on todella upea materiaali, joka kestää aikaa ja paranee vain käytössä. Uskomme, että pellavavaatteet sopivat todella hyvin yrityksemme arvoihin ja teidän asiakkaiden hitaaseen elämäntyyliin.

 

 

 

Kiitos sinulle!

Päätimme järjestää loppuunmyynnin nyt syksyllä, vaikka asia on hautunut jo kauemman aikaa. Asiaan ei liity sen kummempaa dramatiikkaa, mutta koen, että nyt on kuitenkin tullut aika tehdä jotain muuta kuin pyörittää verkkokauppaa ja olemme päättäneet pitää loppuunmyynnin ja myydä kaikki ihanat vastuulliset vaatteet alennuksella!

Loppuunmyynti päätöksen jälkeen sain kuulla, että People Tree UK on asetettu selvitystilaan, joten tämän syksyn uutuuksia heiltä ei tule todennäköisesti meille. People Tree jatkaa kyllä Japanissa toimintaansa, jossa se alunperin on perustettukin. Oli todella harmillista kuulla, että yli 30 vuotta Reilun kaupan pioneerina ja suunnannäyttäjänä toiminut yritys lopettaa Briteissä. Toivon, että he pystyvät jatkamaan hyvin Japanissa ja sitä kautta tukemaan näitä pieniä Reilun kaupan yrityksiä kehittyvissä maissa.  🧡

Käytä nyt siis tämä upea tilaisuus hyväksi ja täydennä vaatekaappisi kestävillä ja laadukkailla vaatteilla huippuedullisesti!

Kiitos myös asiakkuudestasi, jos olet seurannut meitä ja hankkinut meidän vaatteita jo pidempään! Te asiakkaat olette parasta tässä työssä! 💛 

Kuten todettu, Patinuus on elämäntapa - kestävää kauneutta ja eettisiä, vaikuttavia valintoja.
- jatketaan tätä elämäntapaa, vaikka uudet tuulet puhaltavatkin!