Meistä - Patinuus

 

Patinuuden taival alkoi jo yli kuusi vuotta sitten!  Perustaessani yrityksen sen nimi oli Sisustus Patina. Yritys syntyi intohimosta kauniisiin vanhoihin esineisiin, joita voisi kunnostaa upeiden Vintage Paint -kalkkimaalien avulla. Toiminta laajentui pian myös vaatteisiin, joita voisit käyttää hyvillä mielin. People Treen kauniit vaatteet toivat esiin entistäkin syvemmän eettisen ja vastuullisen puolen. Kerron tämän tekstin loppupuolella nykytilanteesta!

Vaatteiden tultua kauppaan, huomasimme, että oli haastavaa palvella erilaisia asiakasryhmiä riittävän hyvin. Tästä syystä luovuimme (kylläkin haikein mielin) kalkkimaalien myynnistä ja halusimme keskittyä auttamaan teitä löytämään upeita vastuullisesti valmistettuja vaatteita!

Koska haluamme elää erityisesti teidän arjessanne mukana, järjestimme asiakkaillemme kyselyn, jossa kartoitimme asiakkaiden toiveita ja tarpeita. Ylivoimaiseksi ykköseksi kyselyssä muodostui pellavamekot, joten päätimme etsiä teille vastuullisen valmistajan, joiden upeita pellavamekkoja voisitte käyttää joka päivä! Löysimme teille ihanan liettualaisen perheyrityksen Epic Linenin.

Haluamme kannustaa kokonaisvaltaisempaan ja hitaampaan elämäntapaan, joka on myös kaikkien yhteistyökumppani -yritysten tavoitteena.

Kokonaisvaltaisen konseptin syntymisen myötä haluamme vastata odotuksiisi entistäkin paremmin. Patinuus -nimessä yhdistyy kauniisti uusi ja vanha, aivan kuten yrityksemme arvoissakin.

Patinuus on elämäntapa - kestävää kauneutta ja eettisiä, vaikuttavia valintoja. Pukeudu kanssamme hurmaaviin kestäviin luonnonmateriaaleihin, kuten pellavaan ja luomupuuvillaan!


Tuotteet

People Treen vaatteet


Valikoimastamme löydät rakastetut ja eettiset People Treen vaatteet, jotka sopivat sekä töihin että vapaa-aikaan. Valikoimasta löydät mm. People Treen kauniit mekot, pehmeät luomupuuvillaiset alusvaatteet ja mukavimmat trikoot joogaan. Brändin tuotteita voit käyttää hyvillä mielin ja huoletta, koska merkillä on World Fair Trade Organisation -sertifikaatti (WFTO).

Suosimalla Reilua kauppaa työllistämme erityisesti naisia kehittyvissä maissa ja edistämme ympäristön hyvinvointia. Paremmat ja vastuullisemmat valinnat edistävät lopulta meidän kaikkien hyvinvointia.

Elämiseen riittävien palkkojen lisäksi, Reilun kaupan voitot käytetään yhteisöjen hyväksi heidän toivomallaan tavalla. Reilun kaupan piirissä työskenteleminen on todettu myös lisäävän vanhempien halua kouluttaa lapsensa.

 

Epic Linen - Pellavavaatteet

Pellava on todella upea materiaali, joka kestää aikaa ja paranee vain käytössä. Uskomme, että pellavavaatteet sopivat todella hyvin yrityksemme arvoihin ja teidän asiakkaiden hitaaseen elämäntyyliin.

Epic Linen on liettualainen perheyritys, jonka pellava tulee myös euroopasta. Heidän arvonsa kohtaavat omiemme kanssa ja heidän pellavatuotteet ovat todella laadukkaita. He uskovat, että kun tekijä lisää pellavavaatteeseen sydämensä ja lämpönsä, se välittyy vaatteen käyttäjälle onnellisuutena. Olemme aina uskoneet tähän samaan!

Pellavamekot menivät kuin kuumille kiville keväällä ja kesällä! Ja valmistutimme niitä myös suomalaisella pienyrittäjällä. Joka syksyn alkupuolella teki meillä myös merinovillaisia neulemekkoja ja pantoja.

Kiitos sinulle!

Päätimme järjestää loppuunmyynnin nyt syksyllä, vaikka asia on hautunut jo kauemman aikaa. Asiaan ei liity sen kummempaa dramatiikkaa, mutta koen, että nyt on kuitenkin tullut aika tehdä jotain muuta kuin pyörittää verkkokauppaa ja olemme päättäneet pitää loppuunmyynnin ja myydä kaikki ihanat vastuulliset vaatteet vähintään -50% alennuksella!

Loppuunmyynti päätöksen jälkeen sain kuulla, että People Tree UK on asetettu selvitystilaan, joten tämän syksyn uutuuksia heiltä ei tule todennäköisesti meille. People Tree jatkaa kyllä Japanissa toimintaansa, jossa se alunperin on perustettukin. Oli todella harmillista kuulla, että yli 30 vuotta Reilun kaupan pioneerina ja suunnannäyttäjänä toiminut yritys lopettaa Briteissä. Toivon, että he pystyvät jatkamaan hyvin Japanissa ja sitä kautta tukemaan näitä pieniä Reilun kaupan yrityksiä kehittyvissä maissa.  🧡

Käytä nyt siis tämä upea tilaisuus hyväksi ja täydennä vaatekaappisi kestävillä ja laadukkailla vaatteilla huippuedullisesti!

Kiitos myös asiakkuudestasi, jos olet seurannut meitä ja hankkinut meidän vaatteita jo pidempään! Te asiakkaat olette parasta tässä työssä! 💛 

Kuten todettu, Patinuus on elämäntapa - kestävää kauneutta ja eettisiä, vaikuttavia valintoja.
- jatketaan tätä elämäntapaa, vaikka uudet tuulet puhaltavatkin!