Uutiset

24.2.23 lähtien palaamme normaaliin käytäntöön postitusten osalta. Lähetämme paketit jatkossa postin kautta.

Tiedotus Postin lakon vaikutuksesta 16.2. lähtien!

Valitse toimitustavaksi Matkahuollon M-paketti (8,90e) maaleille ja XXS-paketti (5.50e) vaatteille (huom! paksuus saa olla vain max. 3cm). Lähetämme joka tapauksessa paketit matkahuollon kautta Postin lakon aikana.

Kiitos yhteistyöstä! 🌷

Kiitos viime vuodesta kaikille asiakkaillemme ja joulutapahtumissa käyneille ja tietysti verkossa asioineille!

Ja Hyvää Uutta Vuotta 2023! Vuosi tuo meille uusia tuulia tullessaan ja päätimme luopua Vintage Paint -kalkkimaaleista! Tee vielä löytöjä verkkokaupassa ja uudista kotiasi ekologisilla ja kauniilla luonnonmukaisilla maaleilla!

Pian tulevat myös kevään People Tree uutuudet kauppaan! Kevään aikana etsimme myös uusia tuotteita teille tarjottavaksi. Mitä sinä haluaisit kauppaamme? Laita ehdotuksesi meille: info@patinuus.fi Liity uutiskirjeen tilaajaksi, niin saat tietoa uutuuksien saapumisesta yms. tapahtumista.

Kiitos, kun olet ja seuraat meitä! 

Tule joulun alla Vanhan Joulutorille Helsinkiin Stockmannia vastapäätä to 15.12 - to 22.12.!

Olemme Vanhalla ylioppilastalolla Joulutorin aikaan joka arkipäivä klo 11-20 ja viikonloppuisin klo 11-18! Minut tavoitat paikalta parhaiten yleensä aamupäivisin. 

Voit sovittaa People Treen ihania neuleita tai mekkoja. Tai tule tekemään lahjalöytöjä!

Voit sovitaa mm. kuvassa olevaa upeasti kuvioitua käsin neulottua lämmintä Devin villatakkia, jonka löydät meiltä koossa S-L. Villatakki on käsin neulottu Nepalissa tuoden siellä toimeentuloa köyhimmille naisille ja perheille. Tämä on varmasti myös erittäin toivottu lahja! 

Meidät löydät pääovista sisään astuessasi ja kääntyessäsi oikealle. Olemme siinä kulmauksessa ennen portaita alas.

Tervetuloa hyvän mielen lahjaostoksille!
Ole osa merkityksellistä tarinaa ja luo hyvää ympärillesi!
Nähdään joulutorilla!
Osoite: Mannerheimintie 3, 00100 Helsinki (Stockmannin vieressä)

Ihanaa joulunaikaa sinulle, joka et tällä kertaa sinne pääse! Verkkokauppa palvelee kuitenkin normaalisti. Huom! Jos haluat, että paketoin lahjasi kauniisti ja/tai lähetän sen suoraan lahjan omistajalle, laita siitä viesti tuoteselosteessa olevassa kommentti kentässä!

Joulunajan terveisin Viivi

 

 

Torstaina 3.11. klo 12-19.30

Musiikkia ja Muisteluita

Tule viettämään mukavaa päivää ja iltaa kanssamme Kauklahden kylälle läheltä ja kauempaa! Muistellaan yhdessä päivän mittaan mitä kaikkea tämä idyllinen rakennus on nähnytkään ja nautitaan kahvista tai smoothiesta. 

Päivällä uskoisin, että on rauhallisempaa sovittaa halutessasi vaatteita, mukana syksyn uutuuksia ja alerekki, missä viimeisiä kokoja. Illallakin voi sovittaa, koska meillä ylä- ja alakerta käytössämme, mutta vuoroaan voi joutua odottamaan! Illalla luvassa myös musiikkiesityksiä.

Lämpimästi kaikki tervetuloa!

 

Kauklahti päivä la 24.9. klo 11-15 Kauklahden koululla Espoossa!

Patinuus on paikalla People Treen syys vaatteiden sekä jooga ja alusvaatteiden kanssa!

LOPPUUNMYYNTIALE -kalkkimaalisprayt myös mukana, tee löytöjä omiin askarteluihin ja projekteihin!

 Tervetuloa!

🍂

Kiitos kaikille Syysmatin markkinoilla käyneille!

Syysmatin Markkinat la 17.9.22 - su 18.9.22 klo 10-16 Espoon tuomiokirkon mäellä!

Tervetuloa sovittamaan ja tutustumaan syksyn uutuuksiin ja löytämään viimeisiä ALE kappaleita upeista aarteista!

Kuva viime vuoden markkinoilta.


Katso lisätietoja markkinoista:

Syysmatin Markkinoiden sivut

Laitathan sähköpostia, jos sinulla toiveita sovittaa jotain tiettyä vaatetta, sillä emme ota koko varastoa mukaan.

Tällä kertaa emme ota maaleja mukaan, mutta jos haluat tilata jotain, tilaa verkkokaupasta ja laita noudoksi "Ilmainen kotiinkuljetus Kauklahden alueella Espoossa" ja otan tilauksesi mukaan sinulle.

Nähdään markkinoilla! ❤️

Ps. Todennäköisesti olemme lähellä seurakuntakotia, jossa sovitusmahdollisuus.  

 

Kiitos kaikille tapahtumissa käyneille! Ja tervetuloa seuraavaan. Infoamme tällä sivulla, somessa ja lähiseudulle mailitse tulevista tapahtumista!

to 5.5. klo 12-18 Toukokuun tapahtuma

Jos et ehtinyt Kauppamäen Karamellin yläkertaan viimeksi, niin nyt on tilaisuus jälleen! Tai jos viime kerralla et ehtinyt sovittamaan kaikkea mitä olisit halunnut, niin tervetuloa uudelleen! 

Tule nauttimaan kanssamme Kauklahden upeasta kylätunnelmasta ja Kauppamäen Karamellin suolaisista ja makeista herkuista! Näytillä kevään uutuusvaatteita ja ale vaatteita. Olisi mukava nähdä! Ilmoittaudu sähköpostilla tästä etukäteen, jos ehdit: info@sisustuspatina.fi

Osoite: 

Kauppamäen Karamellin yläkerta

Kuninkaankartanontie 5 B, 02780 Espoo

 

Pe 29.4. kalkkimaalien esittelyä!

Hei!

Valitettavasti sairastumisen takia en pääsekään tulemaan näihin alla mainittuihin avajaisiin! Marika on kuitenkin luvannut laittaa maaleja esille ja ehkä maalaakin jotain!

Mene ihmeessä katsomaan paikan päälle, jos sinulla on mahdollisuus. Maaleja myös mahdollista ostaa ja maksaa suoraan verkkokauppaan. Nähdään me joku toinen kerta!

"Olen tulossa nyt perjantaina Marika Kerätär Art taideateljeen ja Villa Sofia Living sisustusliikkeen avajaisiin. Avajaiset klo 11-19. Esittelen maaleja kahteen otteeseen klo 11-13 ja klo 16-18. Maalataan ruukut uuteen uskoon! Kesäkukkia on kiva laittaa rouheiksi maalattuihin ruukkuihin. Saatanpa maalata myös Marikan pienen jakkaran! Lisää tapahtumasta Facebookista."

Osoite: Hansatie 4, 02780 Espoo.

 

31.3.22 Kevään ensimmäisen avauksen jälkeen!

Ensimmäinen kevään avajaiset tapahtuma on ohi ja oli aivan mahtavaa tavata teitä kaikkia ketkä pääsitte paikalle! Seuraa somea ja tätä sivua, niin saat tietoa seuraavasta tapahtumasta, joka todennäköisesti jälleen ihanalla Karkkikaupalla Kauklahdessa! 

🌱 Kevään avajaiset 🌱

Järjestämme Kevään avajaiset -teemalla tapahtuman Kauppamäen Karamellin yläkerrassa ensi torstaina 31.3.22 klo 12 - 18! Tule tapaamaan minua Viiviä ja fair.fi Sannaa kahvin ja pienen tarjoilun merkeissä! Samalla mahdollisuus tutustua kevään uutuus vaatteisiin. Ale vaatteitakin mukana.

Jotta osaamme paremmin suunnitella tarjoilut ja välttää suuremmat ruuhkat, olisi mahtavaa, jos voisit vinkata mihin aikaan mahdollisesti pääsisit tulemaan, kiitos!

Ystävät ovat tervetulleita myös! 💛

Lämpimästi tervetuloa!

Osoite: 

Kauppamäen Karamellin yläkerta

Kuninkaankartanontie 5 B, 02780 Espoo

Huom! Kauppamäellä kuvataan kyseisenä päivänä Pohjolan Laki TV -sarjaa, joten parkkipaikat on valitettavasti pois käytöstä Kauppamäellä ainakin iltapäivästä lähtien. Jos saavut autolla, jätä auto hieman kauemmaksi. Halmeen leipomon taakse saattaa mahtua parkkeeraamaan myös, jonne käynti Emil Halmeen tieltä. Pahoittelemme mahdollista vaivaa!

 

15.11.21 Joulupuodin aukiolo

Suuren suosion kylällämme saavuttanut joulupuoti aukeaa seuraavan kerran la 4.12.21, kun vietämme Kauklahden kylällä perinteistä kyläjoulua!

Tule sinäkin Kauppamäen joulupuodille ja koe ihana joulutunnelma kylällä! Meiltä löydät upeat mekot juhlapäiviin ja myös jokapäiväiseen käyttöön! Nyt on oiva tilaisuus sovittaa People Treen ihanuuksia ja varmistua, että saat juuri sen mieleisen lempivaatteen. Meiltä myös laadukkaat neuleet vaikka joululahjaksi!

Mukana jälleen myös Sanna fair.fi:stä. Tule katsomaan mitä jännittävää myös hänellä on juhlakauteen. Yhteistyössä on voimaa, se on todettu moneen kertaan meidän kylällä! Kiitos tähän astisesta kyläläiset ja kauempaakin paikalle saapuneet.

Nähdään pian!

- Viivi

13.11.21 Joulupuoti avautuu..

Mikä joulupuoti? Missä??  Tiedättehän sen Halmeen leipomon ja kahvilan Kauklahden Kauppamäellä? No kaikki sen paikan tuntee, jos Kauklahdessa on yhtään käynyt. Siihen Halmeen leipomon tiloihin tulee joulupuoti ja aukioloaikoja päivitettän sitä mukaa, kun tiedetään.

Nyt kuitenkin aloitamme jo tänä lauantaina 13.11.21 klo 10-15 ja olet tervetullut katsomaan mitä meiltä löytyy juhlakauteen tai lahjaksi!

Pääasiassa olemme ulkona sään salliessa, mutta sovittamaan pääset rauhassa sisällä. Toiveitakin saa esittää, jos haluat sovittaa joitakin tiettyjä sivuiltamme löytyneitä vaatteita, niin tiedetään ottaa mukaan!

Mukana myös fair.fi! Joulupuodissa käynnin jälkeen voit piipahtaa vaikka Halmeen tunnelmallisessa kahvilassa, sillä kahvila on auki tänä lauantaina!

Nähdään joulupuodilla!

- Viivi

 

1.3.21

#WomenOfFairTrade

              

Haluamme kampanjalla tehdä näkyväksi naisia, jotka reilun kaupan avulla työskentelevät paremman maailman ja hyvinvoinnin puolesta ja tekevät liiketoimintaa toisin! Myös sinä, joka hankit reilun kaupan periaatteiden mukaisesti valmistettuja vaatteita, olet jo valinnallasi vaikuttanut ja  "WomenOfFairTrade"! Reilun kaupan ydintä on naisten aseman parantaminen ja sitä kautta koko yhteisöjen sekä luonnon hyvinvointi maailman laajuisesti.

Olemme iloisia, jos postaat itsestäsi kuvan People Treen vaatteissa Instagramissa tai Facebookissa ja juhlistat kanssamme reilua kauppaa ja erityisesti naisten oikeutta tasa-arvoiseen asemaan! Lisää postaukseen hästäg #WomenOfFairTrade ja tägää myös meidät @sisustuspatina mukaan, niin huomaamme repostata kuvasi!

Kiitos!

 

 


Tutustu valikoimaan ja tilaa uutiskirje: patinuus.fi
Seuraa: Instagram: @patinuus_lifestyle
Facebook: @patinuus