UUTISIA

2024

Vintage on oman aikansa parasta suunnittelua, vuosikertaa ja toteutustapaa. Fair trade periaattein luodut laadukkaat luonnonmateriaalit sekä kestävät kangaspuilla kudotut kankaat ja kauniit taidekuosit ovat kiinnostavia. Aika näyttää mitkä mallistot säilyttävät arvonsa vuodesta toiseen.

 

Voit tilata tuotteita suoraan sinulle lähimpään pakettipalvelun noutopisteeseen tai hakea ne os.

- Korkeavuorenkatu 4, Helsinki.

- Kauppamäki 10, Kauklahti, Espoo

 

INNOVAATIOIDEN TOTEUTTAMISEEN TARVITAAN RAHOITUSTA, MYÖS NAISTEN

Reilun kaupan tuotteiden kehittäjän ja agentuurin FAIR.FI perustaja Sanna Leino kaipaisi enemmän tukia alalle – ja siten mahdollistaa vahvempaa kokeilukulttuuria.
”Vastuullisuuden suhteen olemme jo pitkällä ajattelussa. Innovaatioiden toteuttamiseen tarvitaan kuitenkin lisää rahoitusta. Teollisesti tuotettu pikamuoti on pilannut vaatealan maineen, vaikka alahan on aivan huikea edelläkävijä – sen piirissä vastuullisuutta on pilotoitu jo useita vuosikymmeniä”, Leino sanoo Fashion Finlandin haastattelussa.

LUE LISÄÄ
https://fafi.fi/yritykset-ja-ihmiset/yrittaja-muotialan-innovaatioiden-toteuttamiseen-tarvitaan-lisaa-rahoitusta-2

 ***

  

    

 

 

***

Patinuus on arvo
Viivi on tehnyt hienoa työtä ekologisten materiaalien ja reilun kaupan periaatteiden tunnetuksi tekemisessä.

Laadukkaat luonnonmateriaalit, käsin neulotut ja kangaspuilla kudotut sekä ajattomat taidekankaat ovat arvokkaita myös uusiokäytössä. Korjaaminen kannattaa ja mieluisat mallit säilyttävät kiinnostavuutensa vuodesta toiseen.


On ilo viedä kauppaa eteenpäin ja tuoda tulevaisuudessa lisää myös käytettyjä kappaleita, jotka kaikki on valmistettu arvostetuista materiaaleista ja reilun kaupan periaattein, kertoo liiketoimintaa jatkossa luotsaava Sanna.

 
 

***

2023
Kiitos näistä vuosista!

On ollut mahtavaa luotsata Patinuuden tarinaa eteenpäin ja olette innostaneet minua yrittäjyyden tiellä!

Nyt on kuitenkin aika suunnata muualle ja Patinuus jatkaa erittäin osaavissa käsissä kestävän kehityksen ja reilun kaupan periaattein. Pysy sinäkin mukana kuulolla mitä seuraavaksi tapahtuu Patinuuden taipaleella!

-Viivi 💛
  

***

 
 
Kiitos tuestasi yritykselleni! Toivon, että vaatteet tai muut tuotteet ilahduttavat sinua pitkään. Jos löydät vielä jotain näistä upeista tuotteista itsellesi, ethän epäröi kauan!
Näin laadukkaita ja eettisesti valmistettuja vaatteita ei yleensä saa näin halvalla, mutta koska lopetan yritystoiminnan, niin mieluummin haluan nämä ihanat vaatteet käyttöön teille, kuin säilön niitä käyttämättöminä! Nyt saat nämä second hand hintaan, vaikka ovat ihan uusia ja todella laadukkaita.
- Viivi 
☀️
 

***

Loppuunmyyntitapahtuma Kauklahdessa

Tervetuloa tekemään viimeisiä löytöjä näistä upeista vaatteista! Pääasiassa jäljellä People Treen laadukkaita ja eettisiä sekä ekologisia naisten vaatteita. Saat nämä huippuedullisesti lauantaina 16.12!

Lupaan keittää kahvit kaikille tulijoille! 

Ota ystäväsikin mukaan ja nähdään lauantaina! 🧡

 

Kiitos kaikille, jotka kävitte! Olette kultaa!

- Viivi

 

***

 

Haluan kiittää sinua, kun olet seurannut yritykseni taivalta, kuka lyhyemmän aikaa ja kuka pidemmän aikaa! Yritykseni on nyt vähän yli 6 vuotta! Ihan huikeaa!
 
Aika yrittäjänä ja verkkokaupan pitäjänä on ollut todella mukavaa ja on ollut mahtava palvella sinua asiakkaani!
 
Nyt on kuitenkin aika siirtyä muihin upeisiin tehtäviin ja olen päättänyt lopettaa verkkokaupan pidon. 
Sinulla on vielä huikea mahdollisuus löytää vastuullisia aarteita kaupasta huippuhinnoin.
Laita ihmeessä sähköpostia, jos esim. vaatteiden mitat mietityttävät, vastaan todella mielelläni, jotta saadaan sinulle oikea koko kerralla!
En lopeta kauppaa kerralla, vaan sitten kun saan vaatteet myytyä, joten sen puolesta voit rauhassa tilata tuotteita. Vaatteet voivat mennä kuitenkin nopeasti, joten jos löydät jonkun sopivan vaatteen itsellesi tai lahjaksi, niin ei muuta kuin se hankkimaan ennen kuin joku muu sen nappaa!
Ollaan yhteydessä! 
- Viivi

SyysMatin Markkinat Espoon tuomiokirkon mäellä

la 16.9. - su 17.9. klo 10-16

Tervetuloa!  🧡

SyysMatin Markkinoille tullaan tutustumaan vanhaan kulttuurimaisemaan, aistimaan välähdyksiä vanhan ajan elämästä, viettämään aikaa ja hankkimaan luonnonmateriaaleista valmistettuja tuotteita!

Tule sinäkin kokemaan ainutlaatuinen ilmapiiri ja tutustumaan meidän valikoimaan, josta löydät mm. suositut People Treen Reilun kaupan vaatteet sekä kotimaisen valmistajan meille valmistamat pellava- ja merinovillavaatteet! Kaikki on valmistettu eettisesti ja luonnomateriaaleista ajatellen mitä sinä tarvitsisit lempivaatteeltasi!

Meidät löydät tänä vuonna nurmialueelta ks. alla oleva paikkakartta!

Lue lisää SyysMatin Markkinoiden muusta ohjelmasta tästä!

Osoite: Kirkkopuisto 5, 02770 Espoo

Nähdään markkinoilla! 🧡

 

Tule Kauklahden Kauppamäelle viettämään mukavaa Espoo -päivää la 26.8.23!

Kartanon Kyläkirppiksen edustalla useampia myyjiä ja minä People Treen Reilun kaupan vaatteiden ja kotimaisten pellavavaatteideni kanssa! Mukana Sasha housut rennompaan menoon, ihania luomupuuvilla mekkoja ja huiveja syksyyn sekä muutamia upeita tunikoita puuvillapellavasta!
Paikalla ollaan n. klo 11-15. Kyläkirppiksellä kahvila! Ympäri kylää myös tapahtumaa, joten tulkaahan kauempaakin!
Osoite:  Kuninkaankartanontie 5, 02780 Espoo

 

Kesäinen tapahtuma nyt tulevana la 17.6. Kauklahdessa Espoossa Kauppamäellä!

Tervetuloa Kauppamäelle sovittamaan ja hankkimaan hellevaatteita! Nyt niitä kesämekkoja ja shortseja alkaa tarvitsemaan. Tule hakemaan omasi. Mukana pellavamekkoja!

Halmeen kahvila ei tällä kertaa ole auki, mutta munkkeja ja kahvia on ostettavissa Kyläkirppiksellä sekä Ravintola Cru on myös avoinna!

Myös muita myyjiä paikalla, joten suuntaa kylälle lauantaina!

Osoite:
Kauppamäki 3, 02780 Espoo
Jos saavut kauempaa:
Junalta on lyhyt kävelymatka Kauppamäelle. Autolla saavuttaessa jätä auto juna-asemalle tai K-marketin pihalle, Klippinkitie 9, josta löytyy 4h paikkoja. Halmeen edustalla paikkoja rajoitetusti.
Nähdään lauantaina! 

Tervetuloa!

Piipahda Kauklahteen Espooseen 13.5. klo 11-15 äitienpäivän aattona!

Mukana uusia pellavamekkoja ja tietysti People Treen upeat kevään uutuudet! Kesäisiä aletuotteita myös mukana. Toivottavasti pääsette tulemaan, ainakin lämmintä säätä on luvattu, joten mekkoja kannattaa tulla sovittamaan paikan päälle!

Osoite on tuttu: 

Kauppamäki 3, 02780 Espoo
Jos saavut kauempaa:
Junalta on lyhyt kävelymatka Kauppamäelle. Autolla saavuttaessa jätä auto juna-asemalle tai K-marketin pihalle, Klippinkitie 9, josta löytyy 4h paikkoja. Halmeen edustalla paikkoja rajoitetusti.
Nähdään lauantaina! 

Tervetuloa!

Uutuus pellavamekot nyt verkkokaupassa! Nappaa omasi, ennenkuin menevät! 

 

Juhla alkaa Kauklahden kylältä 29.4. klo 11-15!

Tule aloittelemaan vapun viettoa kanssamme Kauklahteen! Olemme Halmeen leipomokahvilan edustalla uusien kauniiden People Treen kevät ja kesävaatteiden kanssa. Pääset sovittamaan itsellesi halutessasi uuden mekon, shortsit tai T-paidan! Halmeen kahvila ja läheiset liikkeet kaikki avoinna, joten pidetään kiva päivä kylällä!

☀️ Tervetuloa kaikki! ☀️

Osoite: Kauppamäki 3, 02780 Espoo

Jos saavut kauempaa:

Junalta on lyhyt kävelymatka Kauppamäelle. Autolla saavuttaessa jätä auto juna-asemalle tai K-marketin pihalle, Klippinkitie 9, josta löytyy 4h paikkoja. Halmeen edustalla paikkoja rajoitetusti.

Nähdään vappuviikonloppuna! 

 

 

24.2.23 lähtien palaamme normaaliin käytäntöön postitusten osalta. Lähetämme paketit jatkossa postin kautta.

Tiedotus Postin lakon vaikutuksesta 16.2. lähtien!

Valitse toimitustavaksi Matkahuollon M-paketti (8,90e) maaleille ja XXS-paketti (5.50e) vaatteille (huom! paksuus saa olla vain max. 3cm). Lähetämme joka tapauksessa paketit matkahuollon kautta Postin lakon aikana.

Kiitos yhteistyöstä! 🌷

Kiitos viime vuodesta kaikille asiakkaillemme ja joulutapahtumissa käyneille ja tietysti verkossa asioineille!

Ja Hyvää Uutta Vuotta 2023! Vuosi tuo meille uusia tuulia tullessaan ja päätimme luopua Vintage Paint -kalkkimaaleista! Tee vielä löytöjä verkkokaupassa ja uudista kotiasi ekologisilla ja kauniilla luonnonmukaisilla maaleilla!

Pian tulevat myös kevään People Tree uutuudet kauppaan! Kevään aikana etsimme myös uusia tuotteita teille tarjottavaksi. Mitä sinä haluaisit kauppaamme? Laita ehdotuksesi meille: info@patinuus.fi Liity uutiskirjeen tilaajaksi, niin saat tietoa uutuuksien saapumisesta yms. tapahtumista.

Kiitos, kun olet ja seuraat meitä! 

Tule joulun alla Vanhan Joulutorille Helsinkiin Stockmannia vastapäätä to 15.12 - to 22.12.!

Olemme Vanhalla ylioppilastalolla Joulutorin aikaan joka arkipäivä klo 11-20 ja viikonloppuisin klo 11-18! Minut tavoitat paikalta parhaiten yleensä aamupäivisin. 

Voit sovittaa People Treen ihania neuleita tai mekkoja. Tai tule tekemään lahjalöytöjä!

Voit sovitaa mm. kuvassa olevaa upeasti kuvioitua käsin neulottua lämmintä Devin villatakkia, jonka löydät meiltä koossa S-L. Villatakki on käsin neulottu Nepalissa tuoden siellä toimeentuloa köyhimmille naisille ja perheille. Tämä on varmasti myös erittäin toivottu lahja! 

Meidät löydät pääovista sisään astuessasi ja kääntyessäsi oikealle. Olemme siinä kulmauksessa ennen portaita alas.

Tervetuloa hyvän mielen lahjaostoksille!
Ole osa merkityksellistä tarinaa ja luo hyvää ympärillesi!
Nähdään joulutorilla!
Osoite: Mannerheimintie 3, 00100 Helsinki (Stockmannin vieressä)

Ihanaa joulunaikaa sinulle, joka et tällä kertaa sinne pääse! Verkkokauppa palvelee kuitenkin normaalisti. Huom! Jos haluat, että paketoin lahjasi kauniisti ja/tai lähetän sen suoraan lahjan omistajalle, laita siitä viesti tuoteselosteessa olevassa kommentti kentässä!

Joulunajan terveisin Viivi

 

 

Torstaina 3.11. klo 12-19.30

Musiikkia ja Muisteluita

Tule viettämään mukavaa päivää ja iltaa kanssamme Kauklahden kylälle läheltä ja kauempaa! Muistellaan yhdessä päivän mittaan mitä kaikkea tämä idyllinen rakennus on nähnytkään ja nautitaan kahvista tai smoothiesta. 

Päivällä uskoisin, että on rauhallisempaa sovittaa halutessasi vaatteita, mukana syksyn uutuuksia ja alerekki, missä viimeisiä kokoja. Illallakin voi sovittaa, koska meillä ylä- ja alakerta käytössämme, mutta vuoroaan voi joutua odottamaan! Illalla luvassa myös musiikkiesityksiä.

Lämpimästi kaikki tervetuloa!

 

Kauklahti päivä la 24.9. klo 11-15 Kauklahden koululla Espoossa!

Patinuus on paikalla People Treen syys vaatteiden sekä jooga ja alusvaatteiden kanssa!

LOPPUUNMYYNTIALE -kalkkimaalisprayt myös mukana, tee löytöjä omiin askarteluihin ja projekteihin!

 Tervetuloa!

🍂

Kiitos kaikille Syysmatin markkinoilla käyneille!

Syysmatin Markkinat la 17.9.22 - su 18.9.22 klo 10-16 Espoon tuomiokirkon mäellä!

Tervetuloa sovittamaan ja tutustumaan syksyn uutuuksiin ja löytämään viimeisiä ALE kappaleita upeista aarteista!

Kuva viime vuoden markkinoilta.


Katso lisätietoja markkinoista:

Syysmatin Markkinoiden sivut

Laitathan sähköpostia, jos sinulla toiveita sovittaa jotain tiettyä vaatetta, sillä emme ota koko varastoa mukaan.

Tällä kertaa emme ota maaleja mukaan, mutta jos haluat tilata jotain, tilaa verkkokaupasta ja laita noudoksi "Ilmainen kotiinkuljetus Kauklahden alueella Espoossa" ja otan tilauksesi mukaan sinulle.

Nähdään markkinoilla! ❤️

Ps. Todennäköisesti olemme lähellä seurakuntakotia, jossa sovitusmahdollisuus.  

 

Kiitos kaikille tapahtumissa käyneille! Ja tervetuloa seuraavaan. Infoamme tällä sivulla, somessa ja lähiseudulle mailitse tulevista tapahtumista!

Tutustu valikoimaan ja tilaa uutiskirje: patinuus.fi
Seuraa: Instagram: @patinuus_lifestyle
Facebook: @patinuus