Uutiset

Kauklahti päivä la 24.9. klo 11-15 Kauklahden koululla Espoossa!

Patinuus on paikalla People Treen syys vaatteiden sekä jooga ja alusvaatteiden kanssa!

LOPPUUNMYYNTIALE -kalkkimaalisprayt myös mukana, tee löytöjä omiin askarteluihin ja projekteihin!

 Tervetuloa!

🍂

Kiitos kaikille Syysmatin markkinoilla käyneille!

Syysmatin Markkinat la 17.9.22 - su 18.9.22 klo 10-16 Espoon tuomiokirkon mäellä!

Tervetuloa sovittamaan ja tutustumaan syksyn uutuuksiin ja löytämään viimeisiä ALE kappaleita upeista aarteista!

Kuva viime vuoden markkinoilta.


Katso lisätietoja markkinoista:

Syysmatin Markkinoiden sivut

Laitathan sähköpostia, jos sinulla toiveita sovittaa jotain tiettyä vaatetta, sillä emme ota koko varastoa mukaan.

Tällä kertaa emme ota maaleja mukaan, mutta jos haluat tilata jotain, tilaa verkkokaupasta ja laita noudoksi "Ilmainen kotiinkuljetus Kauklahden alueella Espoossa" ja otan tilauksesi mukaan sinulle.

Nähdään markkinoilla! ❤️

Ps. Todennäköisesti olemme lähellä seurakuntakotia, jossa sovitusmahdollisuus.  

 

Kiitos kaikille tapahtumissa käyneille! Ja tervetuloa seuraavaan. Infoamme tällä sivulla, somessa ja lähiseudulle mailitse tulevista tapahtumista!

to 5.5. klo 12-18 Toukokuun tapahtuma

Jos et ehtinyt Kauppamäen Karamellin yläkertaan viimeksi, niin nyt on tilaisuus jälleen! Tai jos viime kerralla et ehtinyt sovittamaan kaikkea mitä olisit halunnut, niin tervetuloa uudelleen! 

Tule nauttimaan kanssamme Kauklahden upeasta kylätunnelmasta ja Kauppamäen Karamellin suolaisista ja makeista herkuista! Näytillä kevään uutuusvaatteita ja ale vaatteita. Olisi mukava nähdä! Ilmoittaudu sähköpostilla tästä etukäteen, jos ehdit: info@sisustuspatina.fi

Osoite: 

Kauppamäen Karamellin yläkerta

Kuninkaankartanontie 5 B, 02780 Espoo

 

Pe 29.4. kalkkimaalien esittelyä!

Hei!

Valitettavasti sairastumisen takia en pääsekään tulemaan näihin alla mainittuihin avajaisiin! Marika on kuitenkin luvannut laittaa maaleja esille ja ehkä maalaakin jotain!

Mene ihmeessä katsomaan paikan päälle, jos sinulla on mahdollisuus. Maaleja myös mahdollista ostaa ja maksaa suoraan verkkokauppaan. Nähdään me joku toinen kerta!

"Olen tulossa nyt perjantaina Marika Kerätär Art taideateljeen ja Villa Sofia Living sisustusliikkeen avajaisiin. Avajaiset klo 11-19. Esittelen maaleja kahteen otteeseen klo 11-13 ja klo 16-18. Maalataan ruukut uuteen uskoon! Kesäkukkia on kiva laittaa rouheiksi maalattuihin ruukkuihin. Saatanpa maalata myös Marikan pienen jakkaran! Lisää tapahtumasta Facebookista."

Osoite: Hansatie 4, 02780 Espoo.

 

31.3.22 Kevään ensimmäisen avauksen jälkeen!

Ensimmäinen kevään avajaiset tapahtuma on ohi ja oli aivan mahtavaa tavata teitä kaikkia ketkä pääsitte paikalle! Seuraa somea ja tätä sivua, niin saat tietoa seuraavasta tapahtumasta, joka todennäköisesti jälleen ihanalla Karkkikaupalla Kauklahdessa! 

🌱 Kevään avajaiset 🌱

Järjestämme Kevään avajaiset -teemalla tapahtuman Kauppamäen Karamellin yläkerrassa ensi torstaina 31.3.22 klo 12 - 18! Tule tapaamaan minua Viiviä ja fair.fi Sannaa kahvin ja pienen tarjoilun merkeissä! Samalla mahdollisuus tutustua kevään uutuus vaatteisiin. Ale vaatteitakin mukana.

Jotta osaamme paremmin suunnitella tarjoilut ja välttää suuremmat ruuhkat, olisi mahtavaa, jos voisit vinkata mihin aikaan mahdollisesti pääsisit tulemaan, kiitos!

Ystävät ovat tervetulleita myös! 💛

Lämpimästi tervetuloa!

Osoite: 

Kauppamäen Karamellin yläkerta

Kuninkaankartanontie 5 B, 02780 Espoo

Huom! Kauppamäellä kuvataan kyseisenä päivänä Pohjolan Laki TV -sarjaa, joten parkkipaikat on valitettavasti pois käytöstä Kauppamäellä ainakin iltapäivästä lähtien. Jos saavut autolla, jätä auto hieman kauemmaksi. Halmeen leipomon taakse saattaa mahtua parkkeeraamaan myös, jonne käynti Emil Halmeen tieltä. Pahoittelemme mahdollista vaivaa!

 

15.11.21 Joulupuodin aukiolo

Suuren suosion kylällämme saavuttanut joulupuoti aukeaa seuraavan kerran la 4.12.21, kun vietämme Kauklahden kylällä perinteistä kyläjoulua!

Tule sinäkin Kauppamäen joulupuodille ja koe ihana joulutunnelma kylällä! Meiltä löydät upeat mekot juhlapäiviin ja myös jokapäiväiseen käyttöön! Nyt on oiva tilaisuus sovittaa People Treen ihanuuksia ja varmistua, että saat juuri sen mieleisen lempivaatteen. Meiltä myös laadukkaat neuleet vaikka joululahjaksi!

Mukana jälleen myös Sanna fair.fi:stä. Tule katsomaan mitä jännittävää myös hänellä on juhlakauteen. Yhteistyössä on voimaa, se on todettu moneen kertaan meidän kylällä! Kiitos tähän astisesta kyläläiset ja kauempaakin paikalle saapuneet.

Nähdään pian!

- Viivi

13.11.21 Joulupuoti avautuu..

Mikä joulupuoti? Missä??  Tiedättehän sen Halmeen leipomon ja kahvilan Kauklahden Kauppamäellä? No kaikki sen paikan tuntee, jos Kauklahdessa on yhtään käynyt. Siihen Halmeen leipomon tiloihin tulee joulupuoti ja aukioloaikoja päivitettän sitä mukaa, kun tiedetään.

Nyt kuitenkin aloitamme jo tänä lauantaina 13.11.21 klo 10-15 ja olet tervetullut katsomaan mitä meiltä löytyy juhlakauteen tai lahjaksi!

Pääasiassa olemme ulkona sään salliessa, mutta sovittamaan pääset rauhassa sisällä. Toiveitakin saa esittää, jos haluat sovittaa joitakin tiettyjä sivuiltamme löytyneitä vaatteita, niin tiedetään ottaa mukaan!

Mukana myös fair.fi! Joulupuodissa käynnin jälkeen voit piipahtaa vaikka Halmeen tunnelmallisessa kahvilassa, sillä kahvila on auki tänä lauantaina!

Nähdään joulupuodilla!

- Viivi

 

1.3.21

#WomenOfFairTrade

              

Haluamme kampanjalla tehdä näkyväksi naisia, jotka reilun kaupan avulla työskentelevät paremman maailman ja hyvinvoinnin puolesta ja tekevät liiketoimintaa toisin! Myös sinä, joka hankit reilun kaupan periaatteiden mukaisesti valmistettuja vaatteita, olet jo valinnallasi vaikuttanut ja  "WomenOfFairTrade"! Reilun kaupan ydintä on naisten aseman parantaminen ja sitä kautta koko yhteisöjen sekä luonnon hyvinvointi maailman laajuisesti.

Olemme iloisia, jos postaat itsestäsi kuvan People Treen vaatteissa Instagramissa tai Facebookissa ja juhlistat kanssamme reilua kauppaa ja erityisesti naisten oikeutta tasa-arvoiseen asemaan! Lisää postaukseen hästäg #WomenOfFairTrade ja tägää myös meidät @sisustuspatina mukaan, niin huomaamme repostata kuvasi!

Kiitos!

Ja hyvää tasa-arvon ja Minna Canthin päivää 19.3.21 sinulle upea nainen!

 

25.3.20

Tänä haasteellisena aikana haluamme, että pystyisit tilaamaan meiltä ilman, että joudut lähteä hakemaan pakettiasi postista. Erityisesti vaatteet pystymme lähettämään suoraan postilaatikkoosi, koska paketit ovat yleensä riittävän pieniä. Yleensä kotiinkuljetus normaalikokoisille paketeille (muille kuin vaatteille) on yht.16.90e. Pakettiautomaatti on myös hyvä vaihtoehto, jolloin postissa ei tarvitse viipyä kauan, eikä kontaktia henkilökuntaan tule. Kiitos tuestasi ja pidetään yhdessä huolta toisistamme! ❤️

 

14.3.20

Käy katsomassa blogistani (pääset sinne nettisivujen alalaidasta) mielipiteitä uudesta dokumentti sarjasta, joka esitetään YLE areenassa ti 3.3.20 lähtien. Aiheena: Verta, hikeä ja T-paitoja. Nämä kannattaa todellakin katsoa! Ohessa linkki esittelyyn.

https://yle.fi/aihe/artikkeli/2020/02/03/verta-hikea-ja-t-paitoja-nayttaa-mita-paljastuu-halvan-vaatteen-nurjalta   

- Viivi

24.1.2020

Laita tästä päivät kalenteriin ja tule tekemään löytöjä 3:na seuraavana lauantaina ja kuuntelemaan näiden upeiden naisten kokemuksia Intian matkalta! 

🧡 Odotettu Mekkojuhla Brunnsdalissa lauantaina 8.2.2020 klo 17-🧡

Mekkojuhla on paras mahdollinen inspiraation lähde kevään matkojen tai juhlien valmisteluun. Rento ilta huipentuu kuplivaan, valloittavaan musiikkiin ja terveisiin Aasiasta - artesaanien taidonnäytteistä ekologisten ja laadukkaiden materiaalien parissa.

Tule lempimekossasi tai nappaa sellainen rekeistämme. Voit käydä sovittelemassa mekkoja ja asuja kolmena lauantaina ennen juhlaa:

la 25.1. klo 11-15 Eden Salonki (Klippinkitie 5, Espoo)
la 1.2. klo 11-15 Eden Salonki ja
la 8.2. klo 11-17 Brunnsdal yläkerta (Kauppamäki 10, Espoo)

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA!

Toivottavasti nähdään! 

Mukana mekkojuhlassa Sisustus Patina, Fair.fi, Mekkoateljee ja Eden Salonki.

 

11.12.2019

Kauklahden kylällä tapahtuu taas! Käsityö ja taide on muuttanut K-supermarket Lasihyttiin (osoite Lasihytti 2) ja vienyt sinne joulun mukanaan ihanilla tuotteilla ja yrittäjien energialla! Poikkea siis katsomaan joulun alla to - su klo 15.00 - 20.00 aina 22.12 asti! Sisustus Patina paikalla seuraavan kerran to 12.12 (n. klo 13 - 18) ja to 19.12 (n. klo 14 - 17) vaihtelevalla valikoimalla. Löydät varmasti itsellesi tai lahjaksi jotain kivaa ja mieltä ilahduttavaa! Tervetuloa! 

Psst. Uudet Muumi Marjamekot ovat saapuneet! Tule kokeilemaan miten ylellisen pehmeää luomupuuvilla voi olla! Nähdään kaupalla!

Jos olet kauempaa, ei hätää, verkkokauppa palvelee sinua kellon ympäri ja lähetämme pakettisi sinulle heti, kun vain ehdimme! Ja kuvasta jo voit melkein tuntea, että tämä Muumi Marjamekko on todella ylellisen pehmeä! 

 

22.9.2019

Syksyn ihanin Mekko-ilta 🧡

- Syksyn odotettu Mekko-ilta Brunnsdalissa keskiviikkona 2.10.2019 -

Tule tutustumaan ja sovittelemaan syksyn ihanampia mekkoja! Olemme paikalla klo 16.00 - 20.00. Tarjolla Mekkoateljeen puolesta kuohuvaa ja pientä purtavaa sekä Sisustus Patinan puolesta kahvia ja teetä. Rento after work ilta huipentuu klo 18.00 valloittavaan musiikkiin ja keskusteluun teemalla "Pukeudu sellaiseksi kuin olet".💃

Tervetuloa kahville, keskustelemaan, sovittamaan mekkoja ja nauttimaan yhteisestä illasta! Kutsu ihmeessä ystäväsikin mukaan!

Mekkoateljee Finland Oy:n mekot ja takit on suunniteltu Suomessa ja niitä valmistetaan pieniä sarjoja lähituotantona Virossa ateljeeompelimoissa. Arvojamme ovat kauneus, naisellisuus, eettisyys, laadukkuus, kestävyys ja ajattomuus. Mekot eivät ole kertakäyttötavaraa, vaan kestävät aikaa niin tyylillisesti kuin laadullisestikin ja nautit niistä pitkään. Ne istuvat kauniisti päälle ja ne imartelevat naisen muotoja 🧡

ja

People Tree on eettisen ja kestävän muodin pioneeriyritys. Sen omistautumisen Reilun kaupan periaatteisiin näkyy; reiluina palkkoina, hyvinä työolosuhteina, läpinäkyvyytenä, ympäristöystävällisyytenä sekä sukupuolisena tasa-arvona, ja People Tree toimiikin näin esimerkkinä alallaan. Tuotteemme ovat valmistettu alusta loppuun korkeimmilla eettisillä ja ympäristövastuullisilla standardeilla. Mallistomme materiaaleina toimivat luomupuuvilla, luomupellava, puukuitupohjainen Tencel Lyocell, sekä vastuullisesti tuotettu villa, ja valmistusmenetelminä perinteikkäät käsityötaidot, kuten käsinkudonta, -neulonta, -kirjonta ja -painanta. Inspiraationsa luonnosta saaneet leikkisät, yksilölliset kuvioinnit sekä nykyaikainen, monikäyttöinen design yhdistyvät tyylikkäässä, innovatiivisessa ja edullisessa muodissa, joka samalla kunnioittaa ihmisiä ja ympäristöä.

Nyt meillä Sisustus Patinassa näitä ihania People Treen mekkoja ja muita vaatteita saatavilla pieni, mutta syksyn mittaan kasvava valikoima. Illassa myös fair.fi:tä paljon People Treen mallistoa. Pidetään ihana syksyä piristävä ilta ja kahvitellaan yhdessä! Tervetuloa! Ota ihmeessä ystäväsikin mukaan tai tule yksin!


Tutustu valikoimaan ja tilaa uutiskirje: https://sisustuspatina.fi
Seuraa: Instagram: @sisustuspatina
Facebook: https://facebook.com/sisustuspatina

Lue lisää: www.FAIR.FI
Facebook: www.facebook.com/fair.finland

Tutustu Mekkoateljeen mallistoon:
https://www.mekkoateljee.com/
Instagram: @mekkoateljeefinland
Facebook: https://www.facebook.com/mekkoateljee/

 

10.03. Nyt mahdollisuus noutaa tuotteet Lahjaliike Carlinasta Kivenlahdesta joka keskiviikko klo 10-18. Voit ostaa tuotteet verkkokaupasta ja valita toimitustavaksi nouto Carlinasta tai laittaa meille sähköpostia, jolloin toimitamme tuotteet Carlinaan. Osoite Merivirta 9 B, 02320 Espoo.