Assisi Garments - Vaatevalmistaja

Assisi Garments sijaitsee Etelä-Intiassa. 

Assisi Garments valmistaa monet People Treen upeat puuvillavaatteet pehmeästä luomu- ja reilun kaupan sertifioidusta puuvillasta kuten basic-, printtikuvioiset ja joogavaatteet.

People Treen ja Assisi Garments -yritysten tiivis kumppanuus auttoi heitä saavuttamaan ensimmäisinä kehittyvissä maissa koko toimitusketjulle GOTS sertifikaatin ( Global Organic Textile Standards).

Assisi Garments kehrää myös luomupuuvillan avaamassaan Spinning-tehtaassaan. Luomupuuvilla ja koko paikallinen kehrääjien-, neulojien-, värjääjien ja painajien "ekosysteemi" on Reilun kaupan ja GOTS-sertifioitu.  • Assisi Garmentsin perustaja Sr Vineetha esittää kiitokset: ”People Tree auttoi meitä innovoimaan ja edistämään parhaita liiketoimintatapoja. Ilman tätä vahvaa kumppanuutta emme olisi tässä kuin nyt olemme. Tuemme monia perheitä, jotka ansaitsevat elantonsa valmistamalla luomupuuvillavaatteita Assisi Garmentsilla. "


Mitä Assisi on tehnyt erilailla?

Assisi Garments on yksi ensimmäisistä sosiaalisista yrityksistä, joiden kanssa People Tree on työskennellyt. Fransiskaanien nunnien perustamana, se aloitti tarjoamalla koulutusta ja työtä kuuroille ja taloudellisesti heikossa asemassa oleville naisille. Jota työtä se edelleen jatkaa.

Assisi Garments sijoittaa yhteisöön tukemalla erilaisia ​​sosiaalisia projekteja, kuten avustamalla syöpäsairaalaa ja aids-kuntoutuskeskusta Etelä-Intiassa.

Katso video Assisi Garmentsista ja heidän upeasta työstään: