Palautetta asiakkailta

Kiitos teille ihanat asiakkaat, jotka ehditte antaa upeaa palautetta! Se merkitsee todella paljon.  ❤️  Ohessa muutamia otteita asiakkaiden palautteista:
Kevät/Kesä 2020

"Moikka! Haluan kiittää teitä todella nopeasta ja hyvästä palvelusta :) Ja voi että miten ihana yllätys paketista vielä kaiken lisäksi paljastui :) Herkullisen vaaleanpunaiset langat, tulee todellakin käyttöön!! Kiitos vielä tuhannesti ja aurinkoista kevättä poikkeusoloista huolimatta!"
Terveisin Outi

"Moi! Iso kiitos todella nopeasta toimituksesta! Ihan huikeaa. Valitettavasti joudun kuitenkin palauttamaan housut, sillä ne ovat liian isot. Miten toimin palautuksen kanssa? Entä onko housuja mahdollisesti tulossa vielä S koossa? Housut ovat aivan ihanat ja olisin todella kiinnostunut ostamaan ne, jos niitä tulee vielä pienemmässä koossa."Terveisin Katri

"Moi! Osto onnistui ja koodikin toimi! Ihan mahtavaa. Pakko kyllä sanoa, että teillä on ihan mieletön asiakaspalvelu! Tuli niin hyvä ja lämmin fiilis tästä. Kiitos tuhannesti jo etukäteen. Toivottavasti housut ovat tällä kertaa sopivat! Mahtavaa ostaa teidän kaltaiselta yritykseltä. ❤️ Kiitos! Ihanaa kesän jatkoa!"
Katri

Talvi/Kevät 2021

"Freja mekko on ihana. Ihastuin siihen jo, kun näin tyttäreni päällä tälläisen (hän antoi suostumuksensa, että saatoin tilata samanlaisen). Ja nyt ihmettelen tekeekö mieli enää muuta päälle pukeakaan... Materiaali on hyvä ja malli hauska. Kelpaa tässä nyt 84-vuotiaan keikistellä." Talvisin terveisin Sinikka

"Hei! Kiitos nopeasta toimituksesta. Itse hain sen vasta eilen. Vau!!! On niin ihana pikku patsas. Parempi kuin kuvassa. Erikoisempi malli. Patinointi on saatu kauniiksi. Oo niin happy!❤️  Ja kiitos värikartasta. Saan viikonloppuna vanhan lipaston, jonka ajattelin maalata." Talven jatkoa Tuula

"Hei ja kiitos viestistä. 
Vähän jo ihmettelin, kun pakettia ei kuulunut... Tänään iltapäivällä sitten sain viestin ja hain jo paketin. 
Ensimmäisellä pikasovituksella jo mekko vaikuttaa oikein mukavalta😊 Vähän täytyy lisää `mallata`  ja oppia asettelemaan pääntie ja solmiamisnauhat sopiviin kohtiin👍
Materiaali on ihanan pehmeää tällaiselle herkkähipiäiselle😉 Ja kietaisumalli sopii aika monelle vartalotyypille👍
Täytyy seurata sivujanne ja pitää Patinat mielessä😊
Hyvää naistenpäivän loppuiltaa! 
Tsemppiä ja sisua meille naisille😊"
Terveisin Riikka S
Kesä/Syksy 2021
"Hei!
Kiitos ihanista, täydellisesti istuvista vaatteista ja yllätyspikkareista! 😊"
Palautekuvia Vintage Paint maalista Moss Green:
Upea lopputulos! 
Kevät 2022
"Nyt sain tilauksen laitettua. Hyvä kun kerroit tuosta tarjouksesta. Vaikka maaleja en tarvitse heti, löytyy aina joku projekti jossain vaiheessa missä ne saa käytettyä.  Ihan mahtavaa asiakaspalvelua ei voi antaa kuin 10/10 arvosanan! 
Mukavaa kevättä ja tulevaa kesää sinne. :)"
yt. Joni

 

*****************************************

Postaa sinäkin kuva itsestäsi People Treen vaatteissa tai maalaamistasi huonekaluista tms. Instagramissa tai Facebookissa ja tägää @sisustuspatina siihen. Käytä myös hästägejä #sisustuspatina sekä #peopletreeuk ja #lovepeopletree vaatteissa ja Vintage Paintin maaleissa taas #vpnaturalwhite eli #vp + värisävy.

Ilahdutat muita kuvillasi ja pääset katsomaan näiden hästägien avulla myös muiden ideoita pukeutumiseen ja maalien käyttöön!

Vaihtoehtoisesti lähetä kuva ja palaute sähköpostilla info@sisustuspatina.fi, jos tilisi on yksityinen. Kiitos!