Käyttöehdot

Päivitetty 11.09.2022

YLEISTÄ

Tätä sivustoa ylläpitää FAIRFI Oy. Kaikilla sivustolla termit "me", "meille" ja "meidän" tarkoittavat FAIRFI Oy:tä. Patinuus tarjoaa tämän sivuston, mukaan lukien kaikki tiedot, työkalut ja palvelut, jotka ovat saatavilla tällä sivustolla käyttäjälle, edellyttäen, että olet hyväksynyt kaikki täällä mainitut säännöt, ehdot, käytännöt ja ilmoitukset.

Käyttämällä sivustoamme ja / tai hankkimalla jotain meiltä, käytät meidän "Palvelua" ja sitoudut noudattamaan seuraavia ehtoja ("Käyttöehdot", "Ehdot"), mukaan lukien nämä lisäehdot ja ehdot, joihin tällä sivustolla viitataan ja / tai on saatavilla hyperlinkillä. Nämä käyttöehdot koskevat kaikkia sivuston käyttäjiä, mukaan lukien käyttäjät, jotka ovat selaimia, myyjiä, asiakkaita, kauppiaita ja / tai sisällöntuottajia.

Lue nämä käyttöehdot huolellisesti ennen kuin menet verkkosivustollemme tai käytät sitä. Mennessäsi sivustollemme tai käyttäessäsi jotain sivuston osaa, sitoudut noudattamaan näitä käyttöehtoja. Jos et hyväksy kaikkia tämän sopimuksen ehtoja, et voi käyttää verkkosivustoamme tai käyttää palveluja. Jos näitä käyttöehtoja pidetään tarjouksena, hyväksyminen on nimenomaisesti rajoitettu näihin käyttöehtoihin.

Uudet ominaisuudet tai työkalut, jotka lisätään nykyiseen verkkokauppaan, kuuluvat myös käyttöehtoihin. Voit tarkastella käyttöehtojen uusinta versiota milloin tahansa tällä sivulla. Pidätämme oikeuden päivittää, vaihtaa tai korvata minkä tahansa osan näistä käyttöehdoista julkaisemalla päivityksiä ja / tai muutoksia sivuillamme. Sinun vastuulla on tarkistaa tämä sivu säännöllisesti muutoksien varalta. Jatkamalla verkkosivuston käyttöä tai menemällä verkkosivustolle hyväksyt nämä julkaistut muutokset/päivitykset.

Verkkokauppaamme hallinnoi Shopify Inc. He tarjoavat meille online-verkkokaupan alustan, jonka avulla voimme myydä tuotteitamme ja palveluitamme sinulle.

VERKKOKAUPPAA KOSKEVAT EHDOT

Hyväksymällä nämä käyttöehdot, vakuutat, että olet vähintään 18-vuotias ja että tomitusosoite sijaitsee Manner-Suomessa.
Et käytä tuotteitamme mihinkään laittomaan tai luvattomaan tarkoitukseen, etkä palvelun käytössä riko mitään lakeja (mukaan lukien muun muassa tekijänoikeuslainsäädäntö).
Et levitä mitään viruksia tai tuhoisia koodeja.
Minkä tahansa näiden ehtojen rikkominen johtaa sinulle tuotettujen Palveluiden välittömään lopettamiseen.

YLEISET EHDOT

Patinuus pyrkii tuottamaan asiakkailleen verkkokaupan avulla mahdollisimman hyviä palveluita ja vastaamaan asiakkaiden odotuksiin parhaalla mahdollisella tavalla. Kuitenkin pidätämme oikeuden harkintamme mukaan evätä palvelun kenelle tahansa mistä tahansa syystä milloin tahansa.
Ymmärrät, että sisältösi (ei koske luottokorttitietoja) voidaan siirtää salaamattomana ja käsittää (a) tapahtumia eri verkkojen välityksellä; ja b) muutoksia yhtenäistämisestä ja mukauttamisesta liitäntäverkkojen tai -laitteiden teknisiin vaatimuksiin. Luottokorttitiedot salataan aina verkkosiirron aikana.
Asiakas sitoutuu olemaan jäljentämättä, tekemättä kaksoiskappaletta, kopioimatta, myymästä, jälleenmyymästä tai olemaan hyödyntämättä Palvelun osaa, Palvelun käyttöä tai pääsyä Palveluun tai yhteyshenkilöön verkkosivustolla, jonka kautta palvelu tarjotaan, ilman meidän nimenomaista kirjallista lupaa.
Tässä sopimuksessa käytetyt otsikot ovat vain selvennykseksi, mutta eivät rajoita tai muuten vaikuta näihin ehtoihin.

TIETOJEN OIKEELLISUUS, TÄYDELLISYYS JA AJANKOHTAISUUS

Pyrimme, että kaikki sivustollamme olevat tiedot ovat oikein ja ajankohtaisia. Emme kuitenkaan ole vastuussa siitä, jos tällä sivustolla olevat tiedot eivät ole oikeita, täydellisiä tai ajankohtaisia. Tällä sivustolla oleva materiaali on tarkoitettu antamaan vain yleistä informaatiota, eikä sitä pidä käyttää ainoana tietolähteenä tai käyttää yksistään päätösten tekemiseen ilman, että käytetään ensisijaisia, tarkempia, täydellisempiä tai ajantasaisempia tietolähteitä. Mikä tahansa tämän sivuston materiaaliin luottaminen on omalla vastuullasi.
Tämä sivusto voi sisältää vanhentuneita tietoja. Nämä tiedot eivät välttämättä ole enää voimassa, ja ne on tarkoitettu ainoastaan ​​viitteelliseksi. Pidätämme oikeuden muuttaa sivuston sisältöä milloin tahansa, mutta meillä ei ole velvollisuutta päivittää mitään tietoja sivustollamme. Hyväksyt, että on sinun vastuullasi seurata sivustomme muutoksia.

MUUTOKSET PALVELUIHIN JA HINTOIHIN

Tuotteidemme hintoja voidaan muuttaa ilman ennakkoilmoitusta.
Pidätämme oikeuden milloin tahansa muuttaa Palvelua (tai mitä tahansa sen osaa tai sisältöä) ilman erillistä ilmoitusta.
Emme ole vastuussa sinulle tai kolmannelle osapuolelle mistään muutoksista, hintojen muutoksista, keskeytyksistä tai palvelun lopettamisesta.

TUOTTEET TAI PALVELUT

Tietyt tuotteet tai palvelut saattavat olla saatavana yksinomaan verkossa verkkosivujen kautta. Näitä tuotteita tai palveluita voi olla rajoitettu määrä, ja niitä voidaan palauttaa tai vaihtaa vain palautusohjeemme mukaisesti. Ks. Palautukset.
Olemme pyrkineet näyttämään mahdollisimman tarkasti tuotteiden todelliset värit ja kuvat. Emme voi kuitenkaan taata, että tietokoneesi näyttää värit oikein.
Pidätämme oikeuden, mutta emme ole velvollisia rajoittamaan tuotteidemme tai palveluidemme myyntiä keneenkään henkilöön, mihinkään maantieteelliseen alueeseen tai toimivaltaan. Voimme käyttää tätä oikeutta tapauskohtaisesti. Pidätämme oikeuden rajoittaa tarjoamiemme tuotteiden tai palveluiden määrää. Tuotteiden kuvaukset tai tuotteiden hinnoittelu voivat muuttua milloin tahansa ilman ennakkoilmoitusta, meidän oman harkintamme mukaan. Pidätämme oikeuden poistaa minkä tuotteen tahansa, milloin tahansa. Kaikki tarjoukset tällä sivustolla tehdyille tuotteille tai palveluille ovat mitättömiä, jos ne ovat kiellettyjä.
Emme takaa, että hankkimiesi tuotteiden, palveluiden, tietojen tai muun materiaalin laatu vastaa odotuksiasi tai, että virheet Palvelussa korjataan. Pyrimme kuitenkin mahdollisuuksien mukaan vastaamaan odotuksiisi ja korjaamaan Palvelun virheet mahdollisimman pian.

LASKUTUS- JA TILITIETOJEN TARKKUUS

Hyväksyt antavasi meille nykyiset, oikeat ja tarkat osto- ja tilitiedot kaikkia verkkokaupassamme tekemiäsi ostoksia varten. Hyväksyt, että päivität tilisi ja muut tiedot, mukaan lukien sähköpostiosoitteesi ja luottokorttisi numerot ja vanhentumispäivät, niin että voimme hyväksyä tapahtumasi, palvella sinua parhaalla mahdollisella tavalla ja ottaa sinuun yhteyttä tarvittaessa.

Pidätämme oikeuden hylätä tilauksesi. Me voimme oman harkintamme mukaan rajoittaa tai perua ostettavia määriä per henkilö, kotitalous tai tilaus. Näihin rajoituksiin voivat kuulua samalla asiakastilillä, samalla luottokorttilla ja / tai samaan laskutus- ja / tai toimitusosoiteeseen tehtävät tilaukset. Tapauksissa, jolloin teemme muutoksia tai peruutamme tilauksen, saatamme yrittää ilmoittaa sinnulle ottamalla yhteyttä tilauksen tekemisen yhteydessä annettuun sähköpostiosoitteeseen ja / tai laskutusosoitteeseen / puhelinnumeroon. Pidätämme oikeuden rajoittaa tai kieltää tilaukset niiltä, jotka meidän mielestämme vaikuttavat välittäjiltä, ​​jälleenmyyjiltä tai jakelijoilta.

Lisätietoja saat tutustumalla palautuskäytäntöön. Ks. Palautukset.

VALINNAISET TYÖKALUT

Voimme tarjota sinulle pääsyn kolmansien osapuolten työkaluihin, joita emme valvo eikä meillä ole niihin kontrollia. Sinä huomioit ja hyväksyt, että tarjoamme tällaisten työkalujen käyttöoikeuden "sellaisena kuin se on" ilman minkäänlaisia ​​takuita, sitoumuksia tai ehtoja ja ilman mitään erillistä hyväksyntää. Meillä ei ole mitään vastuuta, joka johtuu valinnaisten kolmansien osapuolten työkalujen käytöstä.
Kaikki sivustomme tarjoamien valinnaisten työkalujen käyttö on täysin omalla vastuullasi ja harkinnassasi, ja sinun on huolehdittava siitä, että olet perehtynyt ja hyväksynyt ehdot kolmannen osapuolen palveluntarjoajan tarjoamista työkaluista.
Voimme myös tulevaisuudessa tarjota uusia palveluita ja / tai ominaisuuksia verkkosivuston kautta (mukaan lukien uusien työkalujen ja resurssien tarjoaminen). Näihin uusiin ominaisuuksiin ja / tai palveluihin sovelletaan myös näitä käyttöehtoja.

KOLMANNEN OSAPUOLEN LINKIT

Tietyt sisällöt, tuotteet ja palvelut, jotka ovat saatavilla Palvelumme kautta, voivat sisältää materiaalia ulkopuolisilta tahoilta.
Kolmannen osapuolen linkit tällä sivustolla voivat ohjata sinut kolmansien osapuolten sivustoille, jotka eivät ole sidoksissa meidän kanssamme. Emme ole vastuussa heidän sisällöstä tai sen oikeellisuuden tutkimisesta tai arvioinnista, emmekä takaa näitä sisältöjä emmekä ole vastuussa mistään kolmannen osapuolen materiaaleista tai verkkosivustoista tai muista kolmansilta osapuolilta tulevista materiaaleista, tuotteista tai palveluista.
Emme ole vastuussa mistään tavaroiden, palveluiden, resurssien, sisällön tai muun kolmannen osapuolen verkkosivujen yhteydessä suoritetuista toimeksiannoista aiheutuneista haitoista tai vahingoista. Tarkista huolellisesti kolmannen osapuolen käytännöt ja säännöt ja varmista, että ymmärrät ne ennen kuin teet mitään tapahtumia. Kolmansien osapuolten tuotteisiin liittyvät valitukset, väitteet, huolenaiheet tai kysymykset on suunnattava kolmannelle osapuolelle.

KÄYTTÄJÄN KOMMENTIT, PALAUTE JA MUUT ASIAT

Jos pyynnöstämme lähetät tiettyjä asioita (esimerkiksi kilpailutöitä) tai ilman meidän pyyntöämme lähetät luovia ideoita, ehdotuksia, esityksiä, suunnitelmia tai muita materiaaleja, joko verkossa, sähköpostilla, postitse tai muulla tavoin (kollektiivisesti "kommentit" osiossa), suostut siihen, että voimme milloin tahansa ilman rajoituksia muokata, kopioida, julkaista, levittää, kääntää ja muulla tavalla käyttää missä tahansa välineessä lähettämiäsi kommentteja. Meillä ei ole velvollisuutta (1) säilyttää kommentteja luottamuksellisesti; (2) maksaa korvausta mistään kommenteista; tai (3) vastata mihinkään kommentteihin.
Me saatamme, mutta meillä ei ole velvollisuutta seurata, muokata tai poistaa sisältöjä, jonka määrittelemme oman harkintamme mukaan olevan lainvastaisia, loukkaavia, uhkaavia, halventavia, siveettömiä, röyhkeitä tai muutoin kiellettyjä tai rikkovat jommankumman osapuolen immateriaalioikeuksia tai näitä käyttöehtoja.
Hyväksyt, että kommenttisi eivät riko mitään kolmannen osapuolen oikeuksia, kuten tekijänoikeutta, tavaramerkkiä, yksityisyyttä tai muuta henkilökohtaista- tai omistusoikeutta. Lisäksi olet samaa mieltä siitä, että kommenttisi eivät sisällä vääriä tai muuten lainvastaisia asioita, loukkaavaa tai röyhkeää materiaalia, eivätkä ne sisällä mitään tietokoneviruksia tai muita haittaohjelmia, jotka voisivat millään tavalla vaikuttaa Palvelun toimintaan tai siihen liittyvään verkkosivustoon. Et saa käyttää vääriä sähköpostiosoitteita, antaa meidän olettaa sinun olevan joku muu kuin olet tai muulla tavoin harhauttamaan meitä tai kolmansia osapuolia kommenttien alkuperästä. Olet yksin vastuussa kaikista tekemistäsi kommenteista ja niiden oikeellisuudesta. Emme ota vastuuta mistään kommenteista, jotka sinä tai kolmas osapuoli on lähettänyt.

HENKILÖTIEDOT

Henkilökohtaisten tietojesi antaminen verkkokaupan kautta tai muuta kautta määräytyy tietosuojaselosteemme mukaisesti. Enemmän tietoa tästä löydät linkistä: https://patinuus.fi/pages/tietosuojaseloste.

VIRHEET, EPÄTARKKUUDET JA PUUTTEET

Ajoittain sivustossa tai palvelussa voi olla tietoja, jotka sisältävät tulostusvirheitä, epätarkkuuksia tai puutteita, jotka voivat liittyä tuotekuvauksiin, hinnoitteluun, tarjouksiin, kampanjoihin, tuotteen toimituskuluihin, toimitusaikaan ja saatavuuteen. Pidätämme oikeuden virheiden, epätarkkuuksien tai puutteiden korjaamiseen sekä tietojen muuttamiseen tai päivittämiseen tai tilausten peruuttamiseen, jos Palvelun tai siihen liittyvien sivustojen tiedot ovat virheellisiä, milloin tahansa ilman ennakkoilmoitusta (myös tehdyn tilauksen jälkeen).
Emme ole velvollisia päivittämään, muokkaamaan tai selkeyttämään Palvelussa olevia tietoja tai niihin liittyviä verkkosivustoja, mukaan lukien ilman rajoituksia, hinnoittelutietoja, paitsi lain edellyttämällä tavalla. Palvelulle tai millekään muulle verkkosivustolle ei ole määritelty muokkaus- tai päivityspäivämäärää, joka ilmaisisi, että mitään Palvelun tai minkään siihen liittyvien verkkosivustojen tietoja on muutettu tai päivitetty.

KIELLETTY KÄYTTÖ

Palvelua koskevien käyttöehtojen lisäksi sinua kielletään käyttämästä sivustoa tai sen sisältöä: a) laittomaan tarkoitukseen; b) pyytääksesi muita tekemään laittomia toimia tai osallistumaan niihin; (c) niin, että rikot kansainvälisiä, liittovaltion, maakuntien tai valtion määräyksiä, sääntöjä, lakeja tai paikallisia asetuksia; d) niin, että loukkaat tai rikot meidän immateriaalioikeuksia tai muiden tekijänoikeuksia; e) ahdisteluun, väärinkäyttöön, loukkaamiseen, vahingoittamiseen, häpäisyyn, pettämiseen, halventamiseen, pelotteluun tai syrjintään sukupuolen, seksuaalisen suuntautumisen, uskonnon, etnisen alkuperän, rodun, iän, kansallisen alkuperän tai vammaisuuden perusteella; f) antamaan vääriä tai harhaanjohtavia tietoja; (g) lataamaan tai lähettämään viruksia tai muuta haittaohjelmia, joita käytetään tai joita voidaan käyttää tavalla, joka vaikuttaa Palvelun tai muun siihen liittyvän verkkosivuston, muiden verkkosivustojen tai Internetin toimintaan; h) kerätäksesi tai seurataksesi muiden henkilötietoja; (i) lähettääksesi roskapostia tai muita haittaohjelmia tai viruksia; (j) mitä tahansa säädytöntä tai moraalitonta tarkoitusta varten; tai (k) häiritäksesi tai kiertääksesi Palvelun tai minkä tahansa siihen liittyvän verkkosivuston, muiden verkkosivustojen tai Internetin turvallisuusominaisuuksia. Pidätämme oikeuden lopettaa Palvelun käyttösi tai siihen liittyvän verkkosivuston käyttösi mistä tahansa kielletystä käytöstä.

TAKUITA KOSKEVA VASTUUVAPAUSLAUSEKE; VASTUUN RAJOITUS

Patinuus pyrkii siihen, että palvelut toimisivat keskeytyksettä ja häiriöttä, jotta käyttäjä voisi käyttää niitä sujuvasti. Emme kuitenkaan takaa emmekä vakuuta, että palvelusi käyttö on keskeytymätöntä, ajankohtaista, suojattua tai virheetöntä. Emme takaa, että palvelun käytöstä saatavat tulokset ovat tarkkoja tai luotettavia. Hyväksyt, että voimme poistaa aika ajoin palvelun määrittelemättömäksi ajaksi tai peruuttaa palvelun milloin tahansa ilman etukäteisilmoitusta.
Käyttäjä hyväksyy, että palvelun käyttö tai käyttömahdollisuus on yksin käyttäjän vastuulla. Palvelu ja kaikki palvelun kautta toimitetut tuotteet ja palvelut (paitsi milloin olemme nimenomaisesti maininneet) toimitetaan "sellaisina kuin ne ovat" käyttöösi ilman minkäänlaisia ​​vakuuksia, takuita tai ehtoja, joko suoria tai epäsuoria, mukaan lukien kaikki epäsuorat takuut tai ehdot myyntikelpoisuudesta, myyntikelpoisesta laadusta, sopivuudesta tiettyyn tarkoitukseen, kestävyyteen, omistusoikeuteen ja rikkomukseen. Patinuus, eikä sen toimihenkilöt, johtajat ja edustajat ole vastuussa vahingoista, menetyksistä, vaatimuksista tai muista välittömistä, epäsuorista, satunnaisista tai välillisistä vahingoista, mukaan lukien menetetyt voitot, menetetyt tulot, menetetyt säästöt, tietojen menettäminen, korvausmenot tai muut vastaavat vahingot, olivatpa ne sitten sopimuksessa tai ei. Sisältäen myös vahingonkorvaukset (mukaan lukien huolimattomuus),tai muut käyttäjän palvelun käyttämisestä tai palveluista hankittujen tuotteiden käytöstä johtuvat asiat tai mitkä tahansa muut vaatimukset, jotka liittyvät millään tavoin palvelun tai tuotteen käyttämiseen. Mukaan lukien muun muassa sisällön virheet tai laiminlyönnit, tai kaikki palvelun tai sisällön (tai tuotteen) käytön aiheuttamat menetykset tai vahingot, jotka aiheutuvat palvelun postituksesta, lähettämisestä tai asiat, jotka muutoin ovat saatavilla palvelun kautta, vaikka meille olisi etukäteen ilmoitettu kyseisten vahinkojen mahdollisuudesta. Patinuus -yrityksemme vastuu rajoittuu kuitenkin korkeintaan Suomen lain määräämiin rajoihin ja vastuuseen.

KORVAUKSET

Suostut olemaan vahingoittamatta Patinuus -yritystämme ja kumppaneitamme, toimihenkilöitämme, johtajia, edustajia, sopimuskumppaneita, lisensoijia, palveluntarjoajia, alihankkijoita, toimittajia, harjoittelijoita ja työntekijöitä ja korvaamaan kohtuulliset asianajajan palkkiot, jotka kolmannet osapuolet ovat antaneet tai jotka johtuvat näiden käyttöehtojen rikkomisesta tai asiakirjoista, joihin ne viittaavat, tai lain tai kolmannen osapuolen oikeuksien rikkomisesta.

SOVELTUVUUS

Siinä tapauksessa, että näiden käyttöehtojen määräykset ovat lainvastaisia, mitätöimättömiä tai täytäntöönpanokelvottomia, nämä säännöt on kuitenkin täytäntöönpanokelpoisia täysimääräisesti sovellettavan lain sallimissa rajoissa, ja täytäntöönpanokelvottoman osan katsotaan olevan erotettu näistä Käyttöehdoista. Tämä määritys ei vaikuta muiden jäljellä olevien säännösten pätevyyteen ja täytäntöönpanokelpoisuuteen.

KÄYTÖN LOPETTAMINEN

Sopimuspuolen velvoitteet ja velat, jotka ovat syntyneet ennen irtisanomispäivää, tulee hoitaa sopimuksen päättyessä.
Nämä käyttöehdot ovat voimassa, ellet sinä tai me peruuta niitä. Nämä käyttöehdot lakkaavat olemasta voimassa, kun ilmoitat meille, että et enää halua käyttää Palveluamme tai kun lopetat sivuston käytön.
Jos olet jättänyt noudattamatta näiden käyttöehtojen ehtoja tai määräyksiä, voimme myös irtisanoa tämän sopimuksen milloin tahansa ilman ennakkoilmoitusta, ja olet edelleen vastuussa kaikista erääntyneistä maksuistasi mukaan lukien irtisanomispäivä; ja / tai sen vuoksi voimme evätä sinulle pääsyn Palveluihimme (tai sen osaan).

TÄYDENNYS SOPIMUKSEEN

Vaikkemme pystyisi toteuttamaan tai valvomaan näiden käyttöehtojen oikeuksia tai säännöksiä, nämä oikeudet tai säännökset ovat silti voimassa.
Nämä käyttöehdot ja kaikki tämän sivuston tai Palvelun suhteen asetetut käytännöt ja toimintaohjeet muodostavat sopimuksen sinun ja meidän välille ja ohjaavat Palvelun käyttöä korvaamalla kaikki aikaisemmat sopimukset, viestit ja ehdotukset, joko suulliset tai kirjalliset, sinun ja meidän välillä (mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, aikaisemmat käyttöehtojen versiot).
Näitä käyttöehtoja ei saa tulkita laatijan edun vastaisesti.

SOVELLETTAVA LAINSÄÄDÄNTÖ

Nämä käyttöehdot ja mahdolliset erilliset sopimukset, joiden nojalla tarjoamme sinulle palveluja, ovat Suomen lakien mukaisia ja sovellamme Suomen lakia näissä ehdoissa. Erimielisyydet pyrimme ratkaisemaan ensisijaisesti neuvottelemalla osapuolien kanssa, mutta jos erimielisyyksistä ei päästä yksimielisyyteen ratkaistaan erimielisyys Suomessa, Espoon käräjäoikeudessa. Käyttäjä voi myös viedä asian ratkaistavaksi kotipaikkakuntansa yleiseen alituomioistuimeen tai kuluttajanriitalautakuntaan.

MUUTOKSET KÄYTTÖEHTOIHIN

Voit tarkastella käyttöehtojen uusinta versiota milloin tahansa tällä sivulla.
Pidätämme oikeuden oman harkintamme mukaan päivittää, vaihtaa tai korvata osan näistä käyttöehdoista lähettämällä päivitykset ja muutokset verkkosivuillemme. Sinun velvollisuutesi on tarkistaa verkkosivumme säännöllisesti muutoksien varalta. Jatkamallla verkkosivujenmme käyttöä tai palvelua ja menemällä verkkosivustollemme näiden Käyttöehtojen muutosten lähettämisen jälkeen, hyväksyt nämä muutokset.

YHTEYSTIEDOT

Käyttöehtoja koskevat kysymykset voit lähettää meille osoitteeseen info@fair.fi