Patinuus - Sisustus Patina

Patinuus - Sisustus Patina

Uskomatonta, että siitä on jo 5 vuotta, kun yrityksemme Sisustus Patina sai alkunsa! Haluamme kiittää kaikkia teitä asiakkaita, jotka olette olleet matkassa mukana ja valaneet intoa meihin tilatessanne maaleja upeisiin maalausprojekteihinne ja löytäessänne ihanat Reilun kaupan vaatteet yllenne! Ilman teitä ei olisi Patinuutta!

 

Nyt on juhlan aika ja myös muutoksen aika!

Sisustus Patina sai alkunsa tarjoten ekologisia Vintage Paint kalkkimaaleja. Ajan kuluessa toiminta laajentui People Treen Reilun kaupan vaatteisiin ja toiminnan laajenemisen vuoksi, kauan mietitty ajatus nimen vaihdosta on nyt toteutunut!

Haluamme Patinuus -nimen kuvastavan paremmin sitä mitä teemme. Haluamme myös olla suunnannäyttäjiä kokonaisvaltaisen kestävämmän elämäntavan puolesta. Valitsemme tuotteet kaupaamme kestävien arvojen pohjalta.

Samat rakastetut People Tree -vaatteet ja Vintage Paint -maalit löydät edelleen valikoimasta. Muutos mahdollistaa myös jatkossa muiden kestävän elämäntavan mukaisten tuotteiden lisäämisen valikoimaan.

Patinuus on elämäntapa - kestävää kauneutta ja eettisiä, vaikuttavia valintoja. Kauppamme yhdistää ajan patinan ja uudet, mutta vastuulliset valinnat. 

 

Ole osa muutosta kanssamme ja tutustu valikoimaan! Tilaa myös uutiskirje, jos et ole jo tilannut, ja saat jo ensimmäisestä tilauksestasi edun!

Kerro kommenteissa mitä mieltä olet muutoksesta ja olisiko sinulla jotain kehitysehdotuksia? Olisi mukavaa saada kommenttia teiltä asiakkailta, kiitos!

Kirjoita kommentti

Kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.