Katso 7 kuvaa ja ohjeet miten saat kivat liitutaulut - Vintage Paint

Katso 7 kuvaa ja ohjeet miten saat kivat liitutaulut - Vintage Paint

Hei!
Tässä blogi postauksessani kerron suomeksi ohjeet tälläisten ihanien liitutaulujen tekoon! Vintage Paint on julkaissut alkuperäiset kuvat facebook sivuillaan, mutta koska ne ovat englanniksi, ajattelin kertoa ne tässä vielä teille. Voit käyttää luovuuttasi näiden taulujen tai erilaisten pintojen teossa ja tehdä itsellesi persoonalliset taulut, seinän tai muun pinnan!

 

Tee omat liitutaulut! 

Voit löytää edullisesti vanhoja tauluja kirpputorilta - etenkin, jos et välitä aiheesta tai se ei ole arvokas, sillä et tule tarvitsemaan sitä.
Me ostimme pinon tauluja ja maalasimme ne Vintage Paintin Black Velvet -sävyllä. Maalasimme molemmat kehykset ja takaosan. Jälkeenpäin lisäsimme hieman mustaa antiikkivahaa pintaan saadaksemme kauniin, syvän mustan värin ja tehden taulusta näin helpomman pyyhkiä.
Voit käyttää tauluja monenlaisiin asioihin: muistilistoihin, kauppalistoihin, resepteihin tai viikon menuun. Voit käyttää normaalia liitua kirjoittamiseen. Tässä olemme maalanneet tauluja erilaisilla teksteillä ja sapluunoilla. Pieni pullo on täydellinen kalkkimaalille, kun olet täyttänyt sen, voit kirjoittaa tai piirtää sillä mitä haluat.
 
Jos käytät sapluunaa, paras tapa on tuputella maali käyttäen maalaussientä tai sapluuna sivellintä. Voit tehdä kokoelman kehyksistä ja ripustaa ne tai laittaa ne - kuten me teimme - penkille. Asettamalla ne hyllylle seinällä, saat saman vaikutelman.
 
Me inspiroiduimme käyttämään mustaa väriä ja maalasimme koko seinän sekä kirjoitimme pienen osan tekstiä laulusta "What a wonderful World" sängyn yläpuolelle.
"I see trees of green, red roses too. I see them bloom for me and you. And I think to myself what a wonderful world"


Mukavia maalaushetkiä, jos innostuit toteuttamaan näitä ideoita!Kirjoita kommentti

Kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.