#WomenOfFairTrade

#WomenOfFairTrade

Tällä kampanjalla haluamme tuoda näkyväksi naisia, jotka työskentelevät tuoden reilua kauppaa tunnetuksi ja samalla vähentävät naisten eriarvoisuutta erityisesti kehittyvissä maissa! Monet naiset tekevät kovasti töitä reilun kaupan vaatteiden tunnettuuden lisäämiseksi omalla sarallaan yrityksissään tai vaikuttamalla, mutta myös sinä, joka hankit näiden periaatteiden mukaisesti valmistettuja vaatteita, olet yksi heistä: "WomanOfFairTrade".

Kampanja on lähtenyt World Fair Trade Organisation toimesta ja olemme halunneet yhtyä siihen täällä Suomessa ja jatkaa sitä täällä vähän pidempään. 

"Reilu kauppa taistelee tasa-arvon sekä naisten oikeuksien puolesta. Liiketoiminnassa näytämme tietä. Ihmiset tässä muutoksessa, #ChooseToChallenge, valitsevat haastaa rajoja ja epäoikeudenmukaisuutta. He luovat mahdollisuuksia, voittavat esteitä, tukevat yhteisöjä, ottavat kantaa ja näyttävät esimerkkiä! Tehdään se yhdessä näkyväksi!" WFTO

Valinnoillasi olet jo vaikuttanut positiivisesti, jos olet hankkinut esimerkiksi People Treen vaatteita! Haluamme juhlistaa reilua kauppaa ja naisten oikeutta tasa-arvoon, heittämällä sinulle positiivisen haasteen postata kuva itsestäsi People Treen vaatteissa ja lisätä siihen hästäg #WomenOfFairTrade. Jos tägäät myös @sisustuspatinan mukaan, huomaamme repostata kuvasi!

Kiitos! -

Kirjoita kommentti

Kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.