Somevaikuttaja Niomi Smart haastattelee People Treen toimitusjohtajaa - katso video

Somevaikuttaja Niomi Smart haastattelee People Treen toimitusjohtajaa - katso video

People Treen toimitusjohtaja Melanie Traub keskustelee People Treestä ja kestävästä muodista Niomi Smartin kanssa, joka on suosituimpia somevaikuttajia Isossa-Britanniassa (1,5milj. seuraajaa instagramissa ja valtavasti myös muissa kanavissa).

Aiemmassa postauksessani "Totuus halpamuodista - Fashion's dirty secrets" toimittaja Stacey Dooley haastaa Iso-Britannian somevaikuttajia mm. Niomi Smartia miettimään fast fashion -tyylin seurauksia. Kuulostaa, että ainakin Niomi Smart on ottanut haasteen vastaan. Niomi Smart toteaakin näin omilla sivuillaan:

"My eyes were opened when I was interviewed by Stacey Dooley in the BBC documentary ‘Fashion’s Dirty Secrets’, and I am taking steps towards a more sustainable, eco-friendly lifestyle. I am excited for the journey ahead, and I’m easing myself into it slowly (there’s a lot to learn!)."

People Tree on upea brändi, joka on uudistunut jatkuvasti etsien parempia ja vastuullisempia materiaaleja ja tapoja tuottaa vaatteita ja on panostanut tuotannon läpinäkyvyyteen. Näiden 28 vuoden aikana People Treestä on hioutunut yksi maaliman hienoimmista vastuullisen ja kestävän muodin brändeistä. Hienoa, että myös nämä somevaikuttajat ovat nykyään tietoisia valintojensa seurauksista ja heillä on myös valtaa vaikuttaa positiivisella tavalla seuraajiinsa, jotta yhä useampi alkaa käyttämään vastuullisesti ja ekologisesti tuottettuja vaatteita. 

 

 

Mitä ajatuksia keskustelu sinussa herätti? Olen iloinen, jos kommentoit alle!

- Viivi

Kirjoita kommentti

Kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.