People Tree - Lue suositun Pupulandia -blogin pitäjän Jenni Rotosen juttu tästä upeasta brändistä

People Tree - Lue suositun Pupulandia -blogin pitäjän Jenni Rotosen juttu tästä upeasta brändistä

People Tree on mielestäni kiteyttänyt liiketoiminnassaan kaikein oleellisimman! Taustalla on vahva tarina eikä pelkästään vain tarina vaan sitoutuminen kaikessa reilun kaupan arvoihin, sosiaaliseen vastuuseen ja aivan uudenlaiseen (uuteen ainakin perinteisten vaatevalmistajien piirissä) liiketoimintamalliin. Keskiössä ei ole voiton tavoittelu vaan näiden kehittyvien maiden naisten voimaannuttaminen ja heidän saamisensa oman elämänsä vaikuttajiksi!

Jenni Rotonen, suosittu muoti boggaaja, joka pitää Pupulandia -blogia, kirjoitti People Treestä jutun. Kannattaa lukea hänen ajatuksensa People Treestä! On hienoa huomata, että Jenni, joka on todellakin oman elämänsä vaikuttaja, haluaa tuoda lisää tietoisuutta reilun kaupan upeasta toiminnasta ja samalla vaikuttaa monen muun upean naisen elämään.

http://pupulandia.fi/2020/06/26/people-tree-vastuullisen-muodin-pioneeri/

Kurkkaa myös eräs hänen tekemänsä instagram story postaus People Treen vaatteista! 

https://www.instagram.com/stories/highlights/18096076555145677/

Kun naiset saavat työstään oikeudenmukaista palkkaa (tottakai myös miehet), hyvinvointi ja tyytyväisyys lisääntyy heidän yhteisössään. Perheet pystyvät laittamaan lapsensa kouluun tehtaan tai pellon sijaan. Paremman tulevaisuuden ja toivon näkymät alkavat itää siellä, jossa asiat ehkä ennen näyttivät toivottomilta.

 

Pitkällä juoksulla, jos useammat yritykset ja ihmiset alkaisivat suosia reilun kaupan vaatteita, isot pikamuotivalmistajat alkaisivat huomata ostojen siirtyvän reilun kaupan yrityksille. Silloin ehkä saataisiin globaalia muutosta aikaiseksi.

Suositko sinä reilua kauppaa ja haluatko vaikuttaa vaateteollisuuden siirtymiseen reilumpaan kauppaan, reiluihin työoloihin ja palkkaan? Kiitos, jos näin teet!

Valinnoillasi vaikutat!

🌿

Tästä People Treen vaatteisiin!

Kirjoita kommentti

Kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.