Meistä - Patinuus

 

Viisi vuotta sitten Sisustus Patina syntyi intohimosta kauniisiin vanhoihin esineisiin, joita voisi kunnostaa upeiden Vintage Paint -kalkkimaalien avulla. Toiminta laajentui pian myös vaatteisiin, joita voit käyttää hyvillä mielin. People Treen kauniit vaatteet toivat esiin entistäkin syvemmän eettisen ja vastuullisen puolen.

Haluamme kannustaa kokonaisvaltaisempaan ja hitaampaan elämäntapaan, jossa luot kauneutta kotiisi uudistamalla vanhaa ja säilyttämällä upeat ihanat huonekalusi ja käytämällä lempivaatteitasi vuodesta toiseen.

Kokonaisvaltaisen konseptin syntymisen myötä haluamme vastata odotuksiisi entistäkin paremmin. Sen vuoksi Sisustus Patina kantaa jatkossa nimeä Patinuus. Nimessä yhdistyy kauniisti uusi ja vanha, aivan kuten yrityksemme arvoissakin.

Patinuus on elämäntapa - kestävää kauneutta ja eettisiä, vaikuttavia valintoja. Kauppamme yhdistää ajan patinan ja uudet, mutta vastuulliset valinnat. Pukeudu kanssamme hurmaaviin reilun kaupan vaatteisiin ja anna uusi elämä vanhoille huonekaluillesi. Luo ympärillesi kauneutta.

Tuotteet

People Treen vaatteet


Tarjoamme edelleen rakastettuja ja eettisiä People Treen vaatteita, jotka sopivat sekä töihin että vapaa-aikaan. Valikoimasta löydät mm. People Treen kauniit mekot, pehmeät luomupuuvillaiset alusvaatteet ja mukavimmat trikoot joogaan. Brändin tuotteita voit käyttää hyvillä mielin ja huoletta, koska merkillä on World Fair Trade Organisation -sertifikaatti (WFTO).

Suosimalla Reilua kauppaa työllistämme erityisesti naisia kehittyvissä maissa ja edistämme ympäristön hyvinvointia. Paremmat ja vastuullisemmat valinnat edistävät lopulta meidän kaikkien hyvinvointia.

Elämiseen riittävien palkkojen lisäksi, Reilun kaupan voitot käytetään yhteisöjen hyväksi heidän toivomallaan tavalla. Reilun kaupan piirissä työskenteleminen on todettu myös lisäävän vanhempien halua kouluttaa lapsensa.


Vintage Paint -kalkkimaalit

Tarjoamme edelleen myös ekologisia Vintage Paint kalkkimaaleja, joilla voit uudistaa monenlaisia kohteita. Ne sopivat upeasti vanhoihin huonekaluihin säilyttäen niiden upean rustiikkisuuden ja patinan. Maalit tarttuvat myös metalliin, lasiin, muoviin, tekstiileihin ja nahkaan. Maaleilla saat seiniin pehmeän samettisen pinnan.

Maalien lisäksi valikoimastamme löytyvät siveltimet, vahat ja lakat sekä muut tarvikkeet, jotta maalausprojektisi lopputuloksesta tulee varmasti onnistunut.

Erityisen hienoa näissä maaleissa on se, että maaleilla on EU:n ympäristömerkki, joten ne ovat turvallisia sinulle ja luonnolle. Ne ovat myrkyttömiä, vesiliukoisia ja hajuttomia. Maalaaminen näillä on helppoa ja maali kuivuu nopeasti. Upeat värisävyt ja turvallisuus tekevät Vintage Paint kalkkimaaleista ihanteellisia myös lastenhuoneeseen.

Kuten todettu, Patinuus on elämäntapa - kestävää kauneutta ja eettisiä, vaikuttavia valintoja.
Lähde kanssamme kestävien valintojen polulle!