Käsityö Maikku - Kotimainen valmistajamme

Käsityö Maikku on suomalainen pienyritys Lahdessa. He valmistavat laadukkaita vaatteita vuosien ammattitaidolla alkaen aina suunnittelusta, kankaiden valinnasta, kaavoituksesta, kankaiden leikkaamisesta, valmiiksi ommeltuun lopputuotteeseen asti.

He valmistavat meille tällä hetkellä Patinuus -tuotemerkin alla pellavamekkoja kysynnän mukaisesti. Suunnitelu tehdään yhteistyössä heidän kanssaan ja teidän asiakkaiden toiveisiin pohjautuen. Materiaalit näihin valitaan huolellisesti ja mahdollisuuksien mukaan käytettään ylijäämä pellavia ja jatkossa mahdollisesti euroopassa tuotettua pellavaa.

He leikkaavat kankaat niin, ettei kankaista jää ylimääräistä juurikaan ja lopuista kankaista suunnitellaan ja ommellaan sellaisia tuotteita, mitä niistä on mahdollista vielä tehdä.

He suosivat luonnonmateriaaleja kuten pellavaa, eivät tingi laadusta ja suunnittelevat ja ompelevat huippulaadukkaita tuotteita!

Haluamme heidän kauttaan saada teille asiakkaille tarjolle laadukkaasti kotimaisia upeita vaatteita, jotka sopivat hitaaseen elämäntapaan. Ihanat luonnonmateriaalit sopivat näihin arvoihin ja näistä pellava materiaalina on erityisen upea! Vaatteita voi myös muokata jälkeenpäin helposti sopivaksi.

Nyt uutuutena talveen tulossa heidän valmistamiaan pehmeitä merinovillaisia tunikoita ja pantoja ja mahdollisesti muita tuotteita! Käytämme kotimaassa valmistettua mulesing vapaata neulosta, jolla on öko-tex standard.

Ota yhteyttä, jos haluaisit mahdollisesti saatavilla olevista mekoista eri kokoa tai väriä! Myös esim. helman pituuteen, voit mahdollisesti vaikuttaa.

Luodaan yhdessä unelmien vaatteita!