Epic Linen - Pellavavaatteiden valmistaja

Olemme ottaneet valikoimiimme uuden valmistajan Epic Linenin. He valmistavat laadukkaita pellavatuotteita ja ensimmäinen erä pellavamekkoja on tullut heidän yritykseltään vastaamaan teidän asiakkaidemme kysyntään!

Epic Linen katalogi

Epic Linen on liettualaisten Ievan ja Mindaugan perheyritys ja sijaitsee Liettuassa, Klapeidassa. "Tarinamme alkoi viime vuosisadan puolivälissä, kun isovanhempamme Janina ja Petras toimivat taitavina räätäleinä pellavatekstiilien parissa. Nyt olemme neljännen sukupolven pellavatekstiilialan asiantuntijoita ja yhteinen intohimomme käsityötä, muotoilua ja luonnonmateriaaleja kohtaan juontaa juurensa sukumme historiasta ja toivomme tämän ammatin säilyvän edelleen suvussa." 

Epic Linenin käyttämä pellava tulee euroopasta ja sillä on 100 % Öko-Tex Standard 100 sertifiointi. Pellava viimeistellään Liettuassa. Epic Linen käyttää laadukasta kivipestyä pellavaa, joka ei kutistu pesun jälkeen.

"Liettualla on pitkät perinteet korkealaatuisten pellavakankaiden valmistuksessa. Valitsemme huolellisesti kankaat paikallisilta vanhimmilta valmistajilta, joissa valmistetaan Öko-tex-sertifioituja pellavakankaita."

Heidän tiimiinsä kuuluu vahvan yhteishengen omaavia tekniikoita, suunnittelijoita ja ompelijoita. He seuraavat jokaista tuotannon vaihetta ja pystyvät näin keskittymään yksityiskohtiin ja tarjoamaan upeita korkealaatuisia tuotteita, jotka kestävät aikaa. Yksi ompelija/räätäli valmistaa käsin yhden tuotteen alusta loppuun heidän omalla studiollaan Klapeidassa. He kiinnittävät lisäksi huomiota zero waste -tuotantotapaan. Heidän tuotteensa on suunniteltu hitaaseen elämäntapaan unohtamatta yksinkertaista eleganssia ja mukavuutta. 

Epic Linen on naisten omistama yritys. Periaatteessa koko tiimi koostuu naisista. Heillä on yksi mies mies tiimissä, joka on toimitusjohtaja Ievan mies.

Eettisesti valmistetut tuotteet, korkea laatu sekä pellava ekologisena materiaalina ovat heille avainasemassa. 

"Nykyään meillä on designtalo ompeluhuoneineen. Täällä valmistamme kaikki pellavatuotteemme, jotka leikataan ja ommellaan käsin isovanhempamme opettaman tärkeimmän säännön mukaisesti: Mikään koneista ei korvaa ihmistä, joka lisää pellavavaatteeseen sydämensä ja lämpönsä."

"Isovanhempamme uskoivat, että tällainen rakkaudella, lämmöllä ja erityisellä huolella tehty vaate saisi pellavavaatteen käyttäjän tuntemaan olonsa onnelliseksi. Vaate myös kestäisi aikaa heidän ahkeruutensa ja rakkautensa vuoksi.  Me Epic Linenillä uskomme vahvasti yhä tähän ja jatkamme heidän viitoittamallaan tiellä." (Epic Linen)

Jos sinäkin olet ihastunut pellavavaatteiden yksinkertaiseen ja mutkattomaan kauneuteen, niin tutustu uusiin pellavamekkoihimme! Toiveita jatkosta pellavatuotteiden suhteen otamme mielellämme vastaan! 🤎